23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks største udendørs padelanlæg bygget med 15 container

ALPHA Containers leverer stor ordre til Padel Yard Reffen. Den populære sportsgren, padel, oplever stor tilgang fra nye spillere, og nu har Refshaleøen i København fået Danmarks største udendørs padelanlæg. Hele 15 containere er i brug.

Padel Yard Reffen åbnede sine døre på Refshaleøen i starten af juli, og siden har det været muligt at spille den spirende sportsgren på en af deres 10 baner. Bag padelanlægget står fem tidligere elitetennisspillere – deriblandt Esben Hess-Olesen, der også er nuværende danmarksmester i padel. Han fortæller, at de observerede en voksende interesse for padel, og dermed også et behov for flere baner i København.

EN SPORTSGREN I OPSVING
Padel er en sportsgren i opsving, og flere danskere er blevet glade for den tennis- og squashlignende sport. Padel er sjovt og nemt at lære, og er en god måde at få sin daglige motion. Padel Yard Reffen giver rig mulighed for at dyrke sportsgrenen, og udover de suveræne baner og fantastiske faciliteter, byder stedet også på en hyggelig stemning, et kompetent personale og fede omgivelser.

SPECIALINDRETTEDE CONTAINERE SOM MOBIL OG FLEKSIBEL LØSNING
Ifølge Esben var containere det oplagte valg, eftersom de ønskede en mobil løsning. De har dermed mulighed for at flytte rundt på de forskellige faciliteter og ændre indretningen i takt med at konceptet udvikles. ALPHA Containers leverede i alt 15 containere til Padel Yard Reffen, hvor elleve bestod af en 30 fods kontorcontainer og ti specialindrettede 20 fods containere. Seks af disse blev lavet som omklædningsrum med badefaciliteter, en af containerne med toiletter, og de sidste tre blev lavet som klubhus med reception. Derudover leverede ALPHA Containers fire 20 fods sidedørscontainere, som blandt andet anvender som bar, butik og loungeområde. Med de mange muligheder inden for specialindretning af containere, kan man nemt og hurtigt udvikle sit projekt. Man er også i stand til smertefrit at skifte lokation af sin virksomhed, da man blot kan flytte containerne til den nye adresse.

FINANSIERING AF CONTAINERE MED EN LEASINGAFTALE
Søger du en fleksibel og agil løsning, hvor du kan tilpasse din finansiering, kan en leasingaftale være en rigtig god løsning. ALPHA Containers laver altid løsninger til en skarp pris, og derudover hjælper de også gerne med finansieringen i form af en leasingaftale. Denne aftale gør det muligt at betale udgifterne over en længere tidsperiode, hvilket kan give dig og din virksomhed større økonomisk sikkerhed og fleksibilitet. Du bevarer din virksomheds likviditet, og kan ovenikøbet investere i andre aktiviteter.

CONTAINERE DANNER UNIKKE OG HYGGELIGE OMGIVELSER
Når man vælger at bygge sit projekt med containere som et bærende element, får man muligheden for at sætte et særligt præg på projektet, når det gælder indretning og æstetik. Man kan nemt skabe hyggelige og indbydende omgivelser, der samler folk.

FIRMAPROFIL
ALPHA Containers er en af Danmarks førende virksomheder inden for specialindretning af containere. Med containere kan man konstruere stort set alt, og ALPHA Containers kan altid hjælpe med at finde den bedst mulige løsning til dit projekt. Andre eksempler på specialindrettede containere er kontorcontainere, værkstedscontainere, butikscontainere og containere som undervisningslokaler. ALPHA Containers skaber altid en god dialog med deres kunder og er med hele vejen, således at der tages hånd om udarbejdelse af projektet samt økonomien. ALPHA Containers vægter det gode samarbejde højt, så der skabes det rigtige fundament for kundens projekt.

Ønsker du mere information om dette spændende projekt, så kontakt os venligst på telefon 70 210 124 eller via info@alphacontainers.dk – vi glæder os til at høre fra dig.

Besøg Padel Yard Reffens hjemmeside her

ALPHA Containers A/S
Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29201056
P nummer: 1011886317

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078