23948sdkhjf

Celsa Steel Service: Rekordlave CO2-tal i ny EPD

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celsa Steel Service A/S

Celsa Steel Service kan med ny EPD dokumentere et rekordlavt CO2 aftryk på armering til byggeprojekter.

Celsa Steel Service har udgivet ny og forbedret EPD, der dokumenterer en besparelse på 48kg CO2 per ton armering. Besparelsen er først og fremmest opnået i modul A1, produktets første livscyklusfase. Celsa Steel Service kan med den nye EPD dokumentere en rekordlav CO2 belastning på bare 425 kg CO2 pr ton armering.

Med de nye tal fastholder Celsa Steel Service sin førende position på klimavenlig armering i Norden. . De nye CO2 tal sænker nybyggeriers samlede klimaaftryk, og understøtter således de skærpede byggekrav om CO2 max på 12 kg CO2 /kvm/år på større byggerier, der træder i kraft i 2023. 

Med den nye EPD, kan Celsa Steel Service nu dokumentere en CO2 besparelse på hele 37% CO2 pr. ton stål i forhold til LCA Byg’s branchestandard. Det giver en rekord lav belastning på bare 425kg CO2 pr. ton produceret armering.

 

CO2 besparelse i armeringens første livscyklusfase

CO2 besparelsen på de 48 kg CO2 er primært opnået gennem optimering af produktionsprocessen på stål og valseværket i Mo i Rana og relaterer sig til armeringens første livscyklusfase, A1. Løbende forbedringer af klimaaftrykket er for Celsa Steel Service en langsigtet strategi, der skal sikre den nuværende markedsposition som førende indenfor klimavenlig armering og bidrage til et stadigt lavere CO2 aftryk i nybyggeri.

Den nye EPD er gældende fra 22. september. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celsa Steel Service A/S

Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Danmark
Celsa Steel Service A/S

Send til en kollega

0.114