23948sdkhjf

Nu kan du træne med ekstra god samvittighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Der omstilles i disse år til mere bæredygtige materialer. Det gælder også for danske fitnesscentre, hvor fitnesskæden Fitness World, i samarbejde med bl.a. Forbo, nu renoverer syv af deres centres garderobeområder med bæredygtige materialer.

Fitness World har netop renoveret og indrettet syv centres garderobeområder under overskriften ”Nordisk og sundhed for alle brugere”. Forbo er blandt de leverandører, der med cirkulært linoleum har bidraget til den nye, bæredygtige indretning.

 ”Det her er Forbos kerneopgave, nemlig at hjælpe virksomheder af varierende karakter med, at omstille sig til en bæredygtig fremtid. De grønne og bæredygtige løsninger elsker vi at skabe, og særligt når det lykkes så godt, som det er i samarbejde med Fitness World og Riis Retail,” siger Christian Iversen, direktør for Forbo Flooring.

 Værdisæt og sunde materialer

Værdisættet om, at alle brugere af Fitness World skal opleve nordisk design og bæredygtige materialer, giver samtidig mulighed for at gentænke det æstetiske udtryk i kædens garderobeområder. Her giver Forbos brede udvalg af genanvendelige materialer mange muligheder for at gøre de ellers meget rå og maskuline træningscentre, mere levende, farverige og favnende for begge køn.

 ”Vi valgte materialer, som til fulde lever op til værdisættet: Træ i form af krydsfiner af gran og Forbo Furniture Linoleum til skabsfronterne”
siger Riis Retails afdeling for konceptindretning, der har stået bag forvandlingen.

 ”Det er en nordisk designkultur, som samtidig gav muligheden for at variere med farverne fra Furniture Linoleum kollektionen, så vi kunne skabe forskellige, indbydende udtryk i omklædningsrummene,” lyder forklaringen fra Riis Retail.

 Moderne og nordisk æstetisk udtryk

I Fitness Worlds ellers grå og rå træningscentre har Riis Retail og Forbo løst renoveringsopgaven, så de nye cirkulære garderobeområder både er stilrene, moderne og i tråd med Fitness Worlds generelle udtryk og fremtoning – og dermed også en æstetisk tilføjelse til de syv Fitness World-centre.

 ”Projektet til omklædningsrummene har været en flot løst, fælles opgave for Riis Retail og Fitness World. Vi er rigtig glade for resultatet, og endnu vigtigere, så er medlemmerne af Fitness World fuldkommen enige,” siger Fitness Worlds chef for indretning og byggeri, Kevin Lyngvold Rubiano.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Furniture Linoleum 4185 & 4178 på skabsfronter i FitnessworldFurniture Linoleum 4185 & 4178 på skabsfronter i Fitnessworld

Send til en kollega

0.109