23948sdkhjf

Pro-Montage vandt udførelsen af facader på Stationsparken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pro Montage A/S

Pro-Montage A/S vandt udførelsen af lette facader på Stationsparken i Brøndby. Pro-Montage A/S skal udføre facade entreprise i samarbejde med CASA, som er den hovedentreprenør på projektet.

Pro-Montage A/S vandt udførelsen af ​​lette facader på Stationsparken i Brøndby.

Pro-Montage A/S skal udføre facade entreprise i samarbejde med CASA, som er den hovedentreprenør på projektet. Pro-Montage A/S har vundet facadeentreprisen på grund af virksomhedens brede erfaring med lette facader og fordi Pro-Montage A/S har fremragende referencer til andre lignende projekter.

Projektet består i at installere den lette facade på øverste etage på 4 Byggefelter. I alt installerer Pro-Montage A/S ca. 10.000 m2 af klikfals beklædning som både tag- og vægbeklædninger. Ud over den lette facade vil Pro-Montage A/S også installere murkrone profiler og vandnæse profilerne på øverste etage, som består af mere end 2.000 lbm. af profiler.

Stationsparken er et boligkompleks bestående af 463 lejligheder, og det skal opføres som en bæredygtig bygning for fremtiden. Stationsparken i Brøndby har en klare ambition er at skabe en arkitektonisk ramme, der understøtter lokalplanens vision om et imødekommende, varieret og kvalitetsorienteret byggeri.

Bygningernes udtryk og materialevalg skal spille sammen med stedets karakter og ikke mindst fremtiden, hvor en anvendelse af robuste nordiske byggematerialer, der patinerer smukt og har lave vedligeholdelsesomkostninger er essentiel.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pro Montage A/S

Drejervej 10
7451 Sunds
Danmark
Pro Montage A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125