23948sdkhjf

Ingeniør til førende produktionsvirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af HiFlux Filtration A/S

Er dine fingre ivrige efter at tegne fremtidens filterløsninger til industrien? Er du en ansvarsbevidst person, der både kan designe nye muligheder og følge hele produktionsprocessen for vores kunder?

Efter godt 30 år i virksomheden har en af vores teknikere valgt at drosle arbejdstiden ned. Som en kvalitetsbevidst produktionsvirksomhed søger vi derfor en ny medarbejder, der har interesse og flair for at skabe filterløsninger i 3D, og som grundigt kan følge en ordre gennem hele produktionen af filteret.

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at lave filterløsninger til industriens mangfoldige formål. Vi har et væld af kombinationsmuligheder inden for standardfiltre, samtidig med at vi er særligt skarpe på de skræddersyede opgaver. Vores tekniske afdeling står for salgssupport, ordrehåndtering og at skabe de unikke filterdesign i 3D. Virksomheden ligger i Hedensted, tæt på motorvejen, og vi har forhandlere og kunder over det meste af Europa.

Vi søger en ingeniør eller produktionsteknolog, der kan være med til at styrke vores tekniske afdeling, og som kunne tænke sig at være med på en udviklingsrejse i de kommende år. Efterspørgslen på filtre er stigende, især inden for den kemiske industri, fødevare- og energisektoren. Vi vil derfor gerne udbygge vores position som en af de førende leverandører af specialfiltre – og det vil give dig mulighed for at videreudvikle dine faglige og projektledelsesmæssige kompetencer i de kommende år.

Om jobbet
I HiFlux Filtration A/S er vi 36 ansatte. I vores tekniske afdeling vil du blive en del af et engageret team på syv medarbejdere. Din hverdag vil være både fleksibel og varierende, og du bliver fra første dag mødt af lige dele tillid og ansvar.

Du kommer bl.a. til at løse følgende opgaver:

Produktudvikling (primært automatfiltre type Auto-line).

Projektledelse med egne produktgrupper.

Teknisk sagsbehandling med beregninger, udarbejdelse af produktionstegninger i 3D, styklister og dokumentation.

Indkøb og styring af underleverandører.

Tilsyn ved montage og afprøvning.

Teknisk assistance til salgsingeniører.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, men vi lægger vægt på gode samarbejdsevner. Vores ambition er et højt vidensdelingsniveau, så vi hele tiden udvikler os og har en engagerende og kollegial tone i virksomheden.

Hvem er du?
Du kan være uddannet produktionsteknolog, tekniker eller ingeniør – det vigtigste er din interesse og flair  for at designe i 3D.

Du har erfaring med maskinkonstruktion samt Inventor 3D/CAD.

Du har sans for detaljerne, er grundig og arbejder systematisk.

Du har god forretningsforståelse i forbindelse med indkøb til projekter.

Du har overblik over processer – også når du har gang i mange projekter.

Du kan formulere dig klart på dansk og engelsk.

Kribler det stadig i fingrene for at designe i 3D?
Så send os en ansøgning inden den 25. oktober 2021. Du skal sende ansøgningen til vores tekniske chef, Hans Hauge Hansen, via link på jobindex. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans på tlf. 7674 1668.

Når ansøgningsfristen er udløbet, indkalder vi til første samtalerunde. I forbindelse med ansættelsesforløbet vil der indgå en ekstern konsulent, og du kan forvente en mindre test for at sikre, at du og vores virksomhed matcher hinanden godt.

Du kan læse mere om HiFlux Filtration A/S på vores hjemmeside www.hiflux-filtration.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HiFlux Filtration A/S

Lundagervej 25A
8722 Hedensted
Danmark
HiFlux Filtration A/S

Send til en kollega

0.109