23948sdkhjf

Mød os på Building Green Copenhagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Vi glæder os til at byde dig velkommen, når Building Green den 3. & 4. november åbner dørene i Forum. Du finder os på stand nr. 16.

Vores indsats gør en forskel
Hos Moelven er vi overbeviste om, at vi kan spille en rolle, og at vores indsats gør en forskel. For os handler bæredygtighed om at træffe de rigtige valg for omverdenen. Vi definerer bæredygtig udvikling som en udvikling, der opfylder de nuværende behov uden at ødelægge fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov. Dette kan for eksempel betyde, at vi ikke fælder flere træer, end vi planter, således at de kommende generationers mulighed for at bygge i træ er lige så gode som vores.

Moelvens bæredygtighedsmål
Ved at beskytte naturressourcerne og fokusere på mennesker, lokale værdier samt klimasmarte produkter og tjenester skal Moelven fortsætte med at bygge en bæredygtig fremtid i træ. Vores overordnede mål er, at både virksomheden og vores produkter skal være klimapositive. Det er vores bidrag til, at vi sammen går mod en bæredygtig udvikling.

Med det i tankerne vil vi selvfølgelig være på plads på Building Green, og vi ser frem til en god dialog om træ i fremtidens byggeri.

Vi er klar til at tale om stort og småt, men i år vil vores fokusområder være udvendige træbeklædninger samt akustik og design.

Tilmeld dig gratis til Building Green her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Send til en kollega

0.14