23948sdkhjf

Nyt elektronisk armatur i Vernis Blend-serien fra hansgrohe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Med det nye elektroniske armatur i Vernis Blend-serien præsenterer hansgrohe en tidløs designløsning af høj kvalitet til grundig og berøringsfri håndhygiejne i både offentlige og private badeværelser.

Uanset om det er dørhåndtag, mobiltelefoner eller indkøbsvogne: I hverdagen er vores hænder konstant i kontakt med bakterier. Berøringsfri betjening af armaturer kan bidrage til højere hygiejnestandarder i offentlige områder, men også i private rum, som f.eks. gæstetoilettet, bliver de berøringsfrie armaturer stadig mere populære.

Strålens varighed og temperatur kan tilpasses individuelt efter behov. Med det nye elektroniske armatur i Vernis Blend-serien præsenterer hansgrohe en tidløs designløsning af høj kvalitet til grundig og berøringsfri håndhygiejne i både offentlige og private badeværelser.

Vernis Blend Elektronisk: Høj effektivitet og funktionalitet

Tænd og sluk uden berøring: Takket være den integrerede sensorteknologi garanterer det nye elektroniske armatur Vernis Blend en berøringsfri og bekvem betjening, især hvor der stilles de højeste krav til hygiejne, komfort og vandforbrug. Takket være metaloverfladen af ​​høj kvalitet og designet med afrundede og glatte kanter, passer Vernis Blend også harmonisk ind i private badeværelser som f.eks. gæstetoilettet.

Takket være fleksible indstillinger for vandstråle og temperatur samt mulighed at vælge mellem version med batteri eller til 230 V strømtilslutning er Vernis Blend helt tilpasset brugerens behov. Det automatiske armatur har termisk desinfektionsfunktion, der bekæmper vira eller bakterier i rørene med temperaturer på op til 70°C. Dette gør også armaturet velegnet til brug som drikkevandskilde på offentlige badeværelser.

Se alle elektroniske armaturer fra hansgrohe.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Den nye serie af selvlukkende, elektroniske armaturer fra hansgrohe.Sanitære faciliteter både i det offentlige rum og i det private hjem skal opfylde højere hygiejnekrav end nogensinde før.Vernis Blend Elektronisk fra hansgrohe er et kvalitetsprodukt med lang levetid, der sparer på vandet og sørger for et højt hygiejneniveau.Det automatiske armatur har termisk desinfektionsfunktion, der bekæmper vira eller bakterier i rørene med temperaturer på op til 70°C.

Send til en kollega

0.128