23948sdkhjf

Rundvisning for studerende hos BM Byggeindustri

| Medlemsnyhed | Indrykket af BM Byggeindustri A/S

Vi har hos BM Byggeindustri i dag haft fornøjelsen af at vise omkring 30 kommende bygningskonstruktører fra UCN rundt i vores produktionshaller og vise dem hvilke muligheder der er med modulbyggeri.

BM Byggeindustri har i dag haft fornøjelsen af at byde velkommen til omkring 30 studerende fra bygningskonstruktøruddannelsen hos UCN til en rundvisning i vores produktion.

I løbet af deres 3. semester har de studerende på uddannelsen som bygningskonstruktør især fokus på præfabrikation, og i den forbindelse har vi fået muligheden for at vise de studerende rundt i vores produktionshaller, så de kan få et billede af, hvordan modulbyggeri fungerer i praksis.

Vi har i flere år været så heldige, at vi har fået lov til at vise studerende fra UCN rundt og fortælle lidt om, hvad det egentlig er vi går og laver i vores produktionshaller og hvorfor det er, at vi synes modulbyggeri er så fantastisk, og vi håber selvfølgelig på, at vi kan få lov til at vise de studerende rundt mange år endnu!

Det er altid en kæmpe fornøjelse at få muligheden for at dele det vi brænder for og få lov til at fortælle om nogle af de mange fordele ved træbaseret modulbyggeri. Og det er selvfølgelig også fantastisk at opleve et stort engagement fra de studerende, der stillede gode spørgsmål og viste interesse for den anderledes måde at bygge på. 

Vi håber på, at vi har kunnet være med til at inspirere de studerende til at se de mange muligheder der er ved træbaseret modulbyggeri, og at der er mange forskellige måder at bygge på.

Vi siger fra BM Byggeindustri tak for besøget - vi håber på at gentage succesen næste år!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BM Byggeindustri A/S

Lupinvej 18
9500 Hobro
Danmark
BM Byggeindustri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.163