23948sdkhjf

Hvad er egentlig TV-inspektionssystemer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Det her hvad man skal tænke på når man udstyrer et TV-inspektionskøretøj.

TV-inspektionskøretøj er udstyret med et TV-inspektionssystem, hvilket består af mange forskellige dele. Når man skal bestemme hvordan man vil udstyre et inspektionskøretøj har man flere muligheder.

Først skal man vælge traktorsystemet. Ofte kombineres to traktorsystemer for at dække dimensionsområdet DN 100 mm til 1500 mm. Det ene traktorsystem kan udstyres med et IBAK Orpheus 2 kamerahoved og IBAK traktor T76 inklusive ATC (væltebeskyttelse). Dette traktorsystem dækker dimensionområder DN 150 mm og op. Det andet system kan bestå af IBAK Orion 2.9 kamerahoved og IBAK kameratraktor T66 med ATC, som dækker dimensionområder fra DN 100 mm til DN 600 mm. Så udstyres traktoren med en forhøjer fra DN 300 mm. 

Hvis man skal inspicere stikledninger, anbefales et IBAK LISY-3 stikledningssystem, som dækker dimensioner fra DN 300 mm til DN 1500 mm hovedledning. Det er muligt at vælge en kabeltromle med 180 meter rørål, hvoraf de 40 meter kan køres direkte op i stikledningen herunder stik-på-stik som relinet. En kamerahovedoption kan være et IBAK Orion-L 2.9 kamerahoved med pind. Alternativt kan bruges et IBAK Nano-L kamerahoved. Når der anvendes en stikledningstraktor løsning har man to kabler med ud i ledningen. Det ene forsyner traktoren T76, det andet LISY 3. Når der bakkes med traktoren er det derfor en fordel at have et IBAK RETRUS bakkamera påmonteret. Man kan også vælge at tilføje et IBAK MiniLite (DN 100 mm - 300 mm), som fungerer enten som stand-alone system eller eller kobles direkte til TV-inspektionsbilens styresystem. 

Der findes også forskellige kontrolenheder. Mens detaljerne afhænger af behov, så er de dog alle sammen udstyret med to multifunktionelle joysticks til styring af traktor og kamerahoved. Angående PC med hardware og software, så findes der også flere muligheder, men en industri PC og IBAKs IKAS Evolution TV-inspektionssoftware til TV-bil er en god mulighed for behandling af data. Med IKAS Evolution ReportViewer kan inspektionsdata overføres til et foretrukket medieformat og herfra ses eller overdrages til tredjepart. 

Hvis du er interesseret i TV-inspektionskøretøj og udstyr, eller har nogle spørgsmål angående dem, så kan du gerne ringe til os på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk. 

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126