23948sdkhjf

Book din stand til Building Green i dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Green / Insight Events ApS

Der er få pladser tilbage, men du kan stadig nå at få en stand. På Building Green København d 3. – 4. november kan du, som mange andre booke en stand og få muligheden for at vise dine produkter frem til byggebranchen.

Om kun 3 uger går det løs på Building Green København og Forum begynder så småt at blive klargjort til årets bæredygtige event.


Pladserne i Forum er ved at være fyldt godt op og vi har over 150 forventningsfulde udstillere, som alle glæder sig til at vi åbner dørene. Du kan stadig nå at booke en stand og blive en del af eventet og hermed få muligheden for at vise dine produkter frem og dele erfaringer og viden med branchen.


Hovedtemaet i år er bygget op, med tanke på, at Alt er Forbundet.
Det betyder at der vil være stort fokus på cirkulær økonomi, Bynatur, CO2-udledning og om samarbejde på tværs, således at vi får koblet hele værdikæden sammen.

Ved at booke en stand til eventet får dig og din virksomhed mulighed for:

- At vise jeres produkter og bæredygtige løsninger frem
- Snakke med mange inden for branchen og få en større synlighed
- Få et bredere netværk
- Brede budskabet og jeres bæredygtige produkter


Du kan stadig nå at booke en stand på Building Green. Er en stand på eventet lige noget for dig og din virksomhed, så gå ind på vores hjemmeside og book din stand eller du kan kontakte Sales & Relations Manager Henriette Engel på +45 2211 7015 eller på sales@buildinggreen.eu for at høre mere om mulighederne.

 

Læs mere om Building Green her


Book din stand her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Green / Insight Events ApS

Silkegade 17, st.
1113 København K
Danmark
Building Green / Insight Events ApS

Send til en kollega

0.172