23948sdkhjf

FAKRO leverer

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

FAKRO formår at kunne levere i en tid, hvor materialer generelt er svære at skaffe.

FAKRO Danmark er som alle andre udbydere af byggematerialer udfordret på produktions- og leveringstiderne af ovenlysvinduer, lofttrapper m.v., men formår alligevel - alt taget i betragtning - at kunne levere indenfor rimelig tid.

"Vi oplever et stort rykind, hvor det eneste vi stort set bliver spurgt om er "hvor lang er leveringstiden?" - fortæller Morten Nielsen, FAKRO Kundeservice.

"Som markedsudfordrer i en konservativ branche er det jo dejligt at erfare, at vores produkter kan erstatte konkurrenternes 1:1 blot vi kan levere hurtigere. Det kan vi ofte for tiden og derfor glæder vi os over, at kunder som ellers havde valgt noget andet til deres projekter netop erfarer, at FAKRO sagtens kan måle sig med de andre på markedet når det gælder kvalitet, sortiment, anvendelighed osv.," siger Morten Nielsen.

"Vi skal fremover have produkterne endnu tættere på kunderne - gerne helt ude ved dem i udvalgte trælaster, men ellers på lagre i Danmark, det har vi ganske enkelt lært på denne måde," forklarer Jon Tougaard, direktør for det danske FAKRO-selskab.

"Med så stærke kategorier som FAKRO ovenlysvinduer og lofttrapper står det nu endnu mere klart for os, at LOGISTIK er nøgleordet om vi skal ud til endnu flere danske kunder i årene frem. Lige så banalt som det lyder, lige så vigtigt er det, at man kan få de bestilte produkter indenfor meget kort tid," afslutter Jon Tougaard.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.125