23948sdkhjf

IKT og BIM - hvad betyder den rigtige aftale?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

På dette webinar stiller vi skarpt på relevansen i at udarbejde den rigtige IKT-aftale i forbindelse med byggeprojekter. Det er grundstenen grundstenen til kvalitetssikringen af bygningsmassen.

Vi ser på IKT-bekendtgørelsens krav og samspillet med Molio’s standarder, så du er bedre klædt på i forhold til de øgede krav inden for byggeriet. Derudover ser vi nærmere på, hvorfor det er vigtigt at blive en aktiv medspiller og tage ansvar for egne bygningsdata, da vi ser eksempler på, at bygherrer overlader hele ansvaret for IKT til rådgiverne i de enkelte byggesager. Udover at det resulterer i uensartet struktur fra sag til sag, er det også uhensigtsmæssigt i forhold til kvalitetssikring og fremtidig bygningsdrift.

 På webinaret uddyber vi ligeledes, hvordan du, på en efterfølgende IKT-workshop med NTI, bliver klogere på at stille skarpt på vigtigheden af at sikre projektmateriale samt data til drift i forbindelse med byggeprojekter – og hvordan NTI på en enkel måde kan guide dig på rette vej.
Tilmeld dig her

Bl.a. berør vi:

  • Værdien i at stille krav om en ensartet og struktureret datastruktur – fx via ISO 19650
  • Forståelsen for IKT-bekendtgørelsens krav til projekter
  • Vigtigheden for dig og dine samarbejdspartnere i at have den rigtige IKT-aftale fra projektets start.
     

Målgruppe:

Bygherrer, boligselskaber, rådgivere og andre med interesse for området.

Læs mere og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.109