23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Procesoptimerede løsninger til dine krav til overflader

En high-solid-maling med lavt VOC, alsidige polyurea-løsninger og lavtemperaturhærdende pulverlakker er i fokus ved Teknos hi Tech & Industrimessen.

Med forskellige state-of-the-art maleteknologier adresserer Teknos industrielle krav såsom holdbar korrosionsbeskyttelse, overlegne overflader og effektive, mere bæredygtige processer.

 Kombinerer høj slid- og vejrbestandighed med avanceret look: TEKNODUR COMBI 340
Som en avanceret overfladebehandlingsløsning til maskiner og lastudstyr/cargo præsenterer Teknos TEKNODUR COMBI 340. Den to-komponente polyurethanmaling er udviklet i tæt samarbejde med kunder og tilbyder effektiv korrosionsbeskyttelse med fremragende mekanisk slid- og vejrbestandighed. Malingsfilmen fordeler sig meget jævnt og giver et overlegent look, der ligner en pulverlakeret overflade med en enestående glans og farvebestandighed. Påføringen er let og understøtter en hurtig og mere bæredygtig proces. TEKNODUR COMBI 340 kan påføres direkte på metal og vådt-i-vådt med udvalgte primere. Anvendelse af 2-lags systemer med kun en enkelt hærdning muliggør hurtigere produktions flow og sparer energi. Med et højt tørstofindhold på 70 vol-% er VOC-emissionen lav. TEKNODUR COMBI 340 fås i blanke, halvblanke og halvmatte udgaver samt en version med lavere viskositet til elektrostatisk sprøjtning. TEKNODUR COMBI 340 kombinerer høj slid- og vejrbestandighed med et avanceret look og er en overfladebehandling til stål, ideel til flere industrier. Blandt anvendelsesområderne er maskiner og udstyr, der bliver anvendt inden for landbrug, skovbrug og stålkonstruktion, samt udstyr, der bruges i cargo-segmentet.

Enestående fordele til mange anvendelser: Teknos polyurea-overfladebehandling
Teknos fremhæver også deres omfattende sortiment af innovativ polyurea-overfladebehandling på hi Tech & Industry. Med en imponerende liste over fordelagtige egenskaber er polyurea en avanceret beskyttelsesløsning til alsidig overfladebehandling. Den skaber ingen VOC -emissioner (flygtige organiske forbindelser). Overfladen hærder inden for få sekunder og er brugsklar inden for mindre end et minut.

Polyurea-overflader modstår kemikalier, har høj slidstyrke også ved mekanisk påvirkning, og de minimerer skader på anti-korrosionsmalingen. Med en brudforlængelse på op til 1000% er de ekstremt elastiske og bevarer elasticiteten selv ved -40 ° C. Og de skaber en sømløs, vandtæt film, der gør dem velegnede til barrierer og nedsænkning. Teknos tilbyder et komplet polyurea-system med barrierer, primere, hærdere og topcoats såvel som teknisk service, support og praktisk træning. De forskellige løsninger dækker en bred vifte af inden- og udendørs anvendelsesområder fra stål- og betonkonstruktioner til tage, transportkøretøjer, offshore-applikationer og mange flere.

Mindre energi, mere fleksibilitet: INFRALIT pulverlakering ved lav temperatur
Et andet fokus på hi Tech & Industri er Teknos INFRALIT pulvermaling, der hærder ved lave temperaturer. De antikorrosive overflader kombinerer fremragende vejrbestandighed med en lav hærdetemperatur og nul VOC-emissioner og er en topmoderne løsning til beskyttelse af maskiner og tunge komponenter i en hurtig, energieffektiv behandlingsproces. De betydeligt lavere hærdetemperaturer giver ikke kun tydelige energibesparelser i forhold til normale pulverlakker. På grund af betydeligt kortere gennemløbstider kan produktionshastigheden ved normale ovntemperaturer øges ved at sætte linjehastigheden op uden at justere ovnparametre. Fordelene ved hærdning ved lavere komponenttemperaturer understreges, når man maler tunge stålkomponenter, såsom massive stålbjælker, landbrugs- og entreprenørmateriel, lastbiler eller lastudstyr. Desuden kan lavhærdende INFRALIT pulverlakker også anvendes til en række ikke-metal, varmefølsomme overflader, såsom MDF-plader, krydsfiner, plast og kompositmaterialer. En særlig forbehandling sikrer ledningsevne for pulverlakeringen. Teknos lavtemperaturhærdende pulverprogram indeholder en række forskellige polyester- og epoxypolyesterpulvere til indendørs og udendørs anvendelse i forskellige finish fra blank, halvblank og mat til tekstur og hammerfinish.

 

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.078