23948sdkhjf

DAMPA® Silent Board Flex til væg

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAMPA ApS

Optimer let akustikken i et rum med DAMPAs nye produktserie DAMPA® Silent Board Flex eller den velkendte DAMPA® Silent Board

Kom nemt den dårlige akustik til livs med DAMPA® Silent Board eller den nye serie DAMPA® Silent Board Flex, der leger med oplevelsen af lyd, lys og skygge. De væghængte paneler kan let optimere akustikken i eksisterende såvel som i nye projekter - altid med fokus på dine designønsker og rummets brug. 

Selvom vi hverken kan se eller røre ved akustikken, er det tydeligt, hvis den ikke er optimal. Vi skruer højere op for lyden, og ender med et rum, hvor der er fyldt med støj og hvor det er ubehageligt at være i. Akustik har derfor en stor indflydelse på, hvordan vores generelle velvære er og ikke mindste vores koncentrationsevne. Akustikken har derfor en kæmpe betydning i det store indeklimapuslespil. 

SKRÆDDERSY DIN AKUSTIK 

- Vi oplever ofte, at vi får forespørgsler på optimering af akustik i lokaler, hvor man efter lokalet er taget i brug oplever dårlig akustik, da efterklangstiden ikke er optimal, siger Miki Hendriksen, akustikansvarlig hos DAMPA

- Det er på bl.a. på baggrund af denne efterspørgsel, at vi har udviklet DAMPA® Silent Board med absorptionsklasse A og i robuste, hygiejniske materialer. Nu kan vi let og simpelt optimere akustikken uanset rummets brug og designudtryk. 

DAMPA har i forbindelse med deres 70 års jubilæum netop lanceret en ny udgave af de velkendte vægpaneler: DAMPA® Silent Board Flex. Den nye serie består af seks forskellige designelementer og et lyspanel. Ved at sammensætte de forskellige paneler i forskellige forløb skabes der en foranderlige oplevelse alt efter, hvilken side man ser panelerne fra. 

UDNYT METALLETS UNIKKE DESIGNMULIGHEDER 

Hele serien af DAMPA® Silent Board og DAMPA® Silent Board Flex produceres i stål, der sikrer et robust, rengøringsvenligt produkt med fleksibel designfrihed. 

Designfriheden komemr specielt til udtryk i de naturlige metaloverflader, der er muligt at opnå ved at udnytte stålets egenskaber til overflader med udtryk i galvanisering og lignende. Samtidig er det også muligt for at designe overfladerne i alle RAL- og NCS-farver samt digital print. 

- Udover at vi kan levere vores produkter med mange forskellige overflader, så kan vi også udnytte perforationerne som et designelement, hvor vi med forskellige størrelser og mønstre kan vække designet til live samtidig med at vi fastholder vægpanelernes akustiske absorptionsevne, fortæller Miki Hendriksen. 

Det robuste materiale sikrer desuden et cirkulært bæredygtigt produkt med lang levetid selv i travle områder som skoler og gangarealer. 

Læs mere om DAMPA® Silent Board

Læs mere om DAMPA® Silent Board Flex 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAMPA ApS

Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Danmark
DAMPA ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11