23948sdkhjf

Totaløkonomisk design for fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAMPA ApS

Når DAMPA påbegynder et nyt projekt er fokuspunkterne altid det gode indeklima, design, bæredygtighed og unik service. Bindepunktet mellem de fire punkter for den fynske virksomhed er totaløkonomien.

DAMPA’s loftløsninger er nemlig ikke blot æstetiske, men er også en totaløkonomisk løsning for byggeriet.

- Når der skal bygges nyt, ses der ofte først og fremmest på anlægsudgiften, og det er ærgerligt, mener DAMPAs adm. direktør Michael Nykjær, og fortsætter

- For at opnå de langsigtede værdiskabende løsninger er det vigtigt, at der ses på totaløkonomien, og ikke kun anlægsværdien. Det er igennem investeringer i totaløkonomien de store besparelser på længere sigt opnås, både til gavn for økonomien og klimaet. 

DAMPA MULIGGØR DE TILPASSEDE DESIGNLØSNINGER 

DAMPA har leveret lofter den til danske byggebranche i over 70 år, og har dermed utallige projekter bag sig. Til fælles for alle disse projekter er, at de alle fokuserer på totaløkonomien igennem tilpassede designløsninger og rummets funktionalitet. Løsningerne er blevet muliggjort gennem unikke perforationsmønstre, der både har været til gavn for rummets akustik og design.

For at udnytte perforationerne bedst muligt anbefaler den fynske virksomhed også at integrere klimaloft og diffus ventilation. Her skaber de velkendte perforationer perfekt grundlag for fordeling af luften uden at gå på kompromis med designet eller funktionen. 

Læs mere om DAMPA® Klimaloft og integration af diffus ventilation på deres hjemmeside.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAMPA ApS

Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Danmark
DAMPA ApS

Send til en kollega

0.611