23948sdkhjf

Mangler du mere plads i din bolig?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der kan være mange grunde til, at boligen pludselig føles trang. Det kan være på grund af familieforøgelse, det kan være arbejdsrelateret eller det kan være en ny hobby, der kræver meget plads.

Ligegyldig hvad grunden er, så er det nok fælles for dem alle, at det godt må gå lidt tjept med udvidelsen. Derfor er det måske også på tide at begynde at kigge på, hvilke muligheder du egentlig har for at skabe mere plads i din bolig. Hvis du bor til leje i en lejlighed, er der eksempelvis færre muligheder, end hvis du er husejer. Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvor meget ekstra plads du har brug for både nu og i fremtiden. Læs med her, hvis du ønsker gode råd til, hvordan du kan få dækket dine pladsbehov på forskellige måder.

Investér i en tilbygning
Hvis du er glad for dit hus og tilfreds med det område, du bor i lige nu, så har du sandsynligvis ikke lyst til at flytte for at få mere plads. I den sammenhæng kan en god løsning være en tilbygning til huset. En tilbygning kan nemlig fungere som et rigtig godt alternativ til en stor flytning, som de fleste jo helst vil undgå. Det er selvfølgelig vigtigt, at du tænker dig grundigt om, inden du beslutter dig for at bygge til, da der er mange ting at tage hensyn til såsom materialer, økonomi og byggetilladelse. Det er derfor en god idé at gøre dig så mange tanker som muligt om, hvilke behov din nye tilbygning skal dække, inden du kontakter et byggefirma. Hvor meget ekstra plads, har du egentlig brug for? Skal der bygges badeværelse i tilbygningen? Eller køkken? Det gør processen for både dig og byggefirmaet en del lettere, hvis du er klar over disse ting på forhånd. Hvis din boligs kvadratmeter ikke længere rækker til din og din families pladsbehov, og I ikke har lyst til at flytte, så er en tilbygning helt klart den rette løsning.

Udnyt væggene
Hvis du ikke har mulighed for at flytte eller bygge til, fordi du måske bor til leje eller bor i en lejlighed, så er der heldigvis også andre løsninger på at finde mere plads. Her er det væsentligt at kigge på, hvordan du udnytter det eksisterende gulvareal i din bolig bedst. Du kan nemlig ret nemt finde uventet plads rundt omkring i hjemmet, og du vil højst sandsynligt opdage, at løsningerne faktisk ligger lige for næsen af dig. Én af de bedste løsninger er at udnytte væggene. Hvis du eksempelvis vælger at indbygge skabe og hylder i dine vægge, vil du opleve en ret stor forskel, da gulvarealet pludselig bliver frit, hvor skabe og reoler før stod og optog plads. Det er både praktisk, funktionelt og diskret, fordi du får gemt de store og tunge møbler væk. Sådan en optimering af pladsen på væggene vil altså give dig en hel del flere kvadratmeter i din bolig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125