23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects

I august startede Ronny Niemann som kvalitetschef i C.F. Møller Architects: ”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt.”

Udover det klassiske arbejde med kvalitetssikring, har Ronny Niemann en vision om at gøre C.F. Møller Architects endnu bedre til at genbruge de gode løsninger på tværs af C.F. Møller Architects otte afdelinger, der er fordelt mellem de nordiske lande, Tyskland og Storbritannien.

”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt hos C.F. Møller Architects. Og udvikle kvalitetssikringen så vi samler de gode løsninger op og bruger dem igen. Her er jeg facilitator for videndeling så vi arbejder smartere og dygtigtigere ved at dele dem. En virksomhed som C.F. Møller Architects må jo gøre noget rigtigt, siden de er til stede i så mange lande,” siger Ronny Niemann, Kvalitetschef i C.F. Møller Architects.

Ronny Niemann har en baggrund som bygningskonstruktør og byggeøkonom. Udover sit arbejde som kvalitetschef hos C.F. Møller Architects, underviser han i jura og tekniske fag på Molio og hos Danske byggeøkonomer.

C.F. Møller Architects
Europaplads 2, 11.
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29244391
P nummer: 1003086960

Kontaktperson

JLK
Joanna Lykke Kaalby
Communications Officer
+45 61936824 jlk@cfmoller.com

Send til en kollega

0.078