23948sdkhjf

Start-up City – en helt ny innovativ bydel for iværksættere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Network ApS

Kom i dialog med Schmidt Hammer Lassen Architects, Wihlborgs, MG Real Estate, EKJ Rådgivende Ingeniører og Per Aarsleff A/S til bygge- og anlægskonference i København mandag d. 4. oktober.

I samarbejde med KOM-Kbh, er den prisvindende arkitektvirksomhed,  Schmidt Hammer Lassen Architects,  blandt andet i gang med det nye ambitiøse bygningskompleks, Start-up City, der har fået den endelige godkendelse til at erstatte Finsensvejs tidligere posthus og distributionscenter på Frederiksberg.

Hundredvis af nyopstartede virksomheder får snart optimale rammer med 550 kontorpladser, 131 små lejligheder og hotelværelser samt konference- og undervisningsfaciliteter, hvor de kan arbejde, sove og spise under samme tag med mulighed for at inspirere og hjælpe hinanden.

Start-up City’s i alt 15.500 etagemeter fordeler sig på en femetagers karrébygning, en fireetagers mellembygning og det 13-etagers stablede tårn med lejligheder, hotelværelser og en udsigtsrestaurant på toppen.

På vores konference, som foregår mandag den 4. oktober på Copenhagen Marriott, præsenterer Associate Partner Mads Engel, hvordan den mere end 30-årige arkitektvirksomhed arbejder med udvikling af innovative kultur- og uddannelsesbygninger, kontorer, erhverv, detailhandel og boliger over hele verden.

Du kan også høre afdelingsdirektør i Øst Benny Munck præsentere et udvalg af PER AARSLEFF A/S' nuværende byggeprojekter, hvor tidlig involvering med bygherre inddrager både entreprenørens og de mange partneres specialkompetencer, så man i fællesskab sikre gennemarbejdede og velplanlagt projekter, hvor risici minimeres.

Martin Dagnæs præsenterer, hvordan den svenske projektudvikler Wihlborgs arbejder innovativt med kvarterløft i flere af deres kommende udviklingsprojekter og nytænker boligbebyggelse i sammenhæng med erhvervsejendomme med stort fokus på bæredygtighed og fællesskaber.

Commercial Manager og chef for MG’s danske projekter, Christopher Thomsen, fortæller om den spændende udvikling i transport- og logistikmarkedet og hvordan det internationale ejendomsudviklings- og investeringsselskab MG Real Estate spekulativt forbereder opførelsen af mere end 200.000 m2 lager- og logistikcentre på første klasses logistik hub i Øresundsregionen, der binder Skandinavien, Tyskland og resten af Europa sammen.

Herudover har du mulighed for at høre Susanne Skjellerup Thomsen fra EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S, dele ud af erfaringerne fra deres strategiske partnerskaber samt møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Tilmelding:
Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har reserveret billet eller klippekort til konferencen her.

Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere.

Har du et eller flere aktuelle projekter, som du kunne tænke dig at præsentere for branchen, så så book et 30 minutters 1:1 virtuel møde direkte i vores kalender.

Vi ser frem til at lære din organisation eller virksomhed bedre at kende og finde ud af, hvordan regionens stærkeste netværk kan hjælpe dig med mere viden om kommende projekter, større synlighed overfor branchens aktører og tidlig dialog med nye værdifulde relationer. 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Network ApS

Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
Danmark
Building Network ApS

Send til en kollega

0.312