23948sdkhjf

Årets Serviceindsats 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Autocentralen.com Vejle A/S

Volkswagen Danmark holdt deres årlige Volkswagen Erhvervsbiler Awards show fredag d. 21/9. Her bliver der uddelt en masse flotte priser til afdelinger og personale, der gør en ekstra indsats for VW-erhvervslivet.

I fredags d. 21/9 til Volkswagen Erhvervsbiler Awards show løb en af Autocentralens egne servicerådgivere med den fine pris Årets Serviceindsats.  

Birgitte Schmidt blev til Award showet hædret for sin ekstra gode indsats på serviceområdet. Anerkendelsen får hun efter en ekstraordinær serviceindsats over for VW-kunder både store og små. Når erhvervsdrivende kører rundt i deres VW og oplever problemer, så er det Birgitte Schmidt, de først kontakter. Her står hun klar til at hjælpe med at finde en hurtig tid til værkstedet og evt. skaffe en lånevogn. 

Ifølge Tommy Thorsgaard, Servicechef hos Volkswagen Kolding, er det fuldt fortjent, at Birgitte Schmidt er blevet hædret som årets Serviceindsats. For indsatsen er et synligt bevis på, at første håndsindtrykket af vores servicerådgivere spiller en utrolig stor rolle.  

- Jeg er, som Birgittes nærmeste chef, både ydmyg og stolt over at have Birgitte med på vores dygtige hold af gode medarbejdere. Det er personer som hende, der får enderne til at nå sammen, når vores kunder oplever problemer med deres erhvervsbil eller skal have den til service. Hun sikrer, at de altid er i gode og trygge hænder og altid er orienteret omkring bilens tilstand, siger Tommy Thorsgaard, Servicechef hos Volkswagen Kolding.

Birgitte har arbejdet hos Autocentralen og Volkswagen Kolding siden 2016, hvor hun hver dag glædeligt har taget imod erhvervskunder. Hendes hyldest skyldes blandt andet det store antal af kunder, der har givet hendes og Volkswagen Kolding teamet 5 stjerner for yderst god service. 

- Altid 100% i orden behandling. Alle mine værkstedsbesøg har kørt på snor, og alle aftalte afhentningstider af bilen har holdt... Klart den bedste VW forhandler i det sydjyske jeg har været ved... Og klart det bedste værksted jeg nogensinde har været ved. Alle medarbejdere er top i orden, venlige og udstråler sikkerhed og selvtillid... I min verden forstår jeg ikke, at der kan være andre erhvervscentre i området. VW Biler 5 stjerner og bemandingen i erhvervscenter 5 stjerner, skriver en kunde på Volkswagen CEM skema. 

Udover at kunne tage titlen og trofæet med hjem til Autocentralen og Volkswagen Kolding. Så kan Birgitte også glæde sig til en tur sydpå. Præmien inkluderer en tur til Sydeuropa sammen med de andre vindere til aftenens begivenhed. 

Til Volkswagen Erhvervsbiler Awards show blev der også uddelt priser til blandt andet: 

Årets Erhvervsteam
Årets Tekniker
Årets Servicerådgiver
Årets Reservedelsmedarbejder


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Autocentralen.com Vejle A/S

Bugattivej 4
7100 Vejle
Danmark
Autocentralen.com Vejle A/S

Send til en kollega

0.109