23948sdkhjf

Savner du konkrete mål for din bæredygtighedsvision?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Frame

Hvordan konverterer du bæredygtighedsvisionen for dit byggeri til konkrete og målbare mål? Det kan du blive klogere på hos Frame den 30. september på Digitaliseringsmessen i Odense.

Er du bygherre eller bæredygtighedsleder og har du bæredygtighedsvisioner for dine byggeprojekter, som du brænder for at få konverteret til konkrete mål? - så kig forbi Frame på Digitaliseringsmessen i Odense Kongrescenter - TORSDAG DEN 30. SEPTEMBER - KL. 10 – 16.30 - Hal C, Stand B18.

På Frames stand står vores  to eksperter, Martin og Zeynel, klar til at vise dig Frame - vores digitale værktøj til netop at gøre bæredygtighedsvisioner konkrete og målbare.

Her kan du også deltage i vores konkurrence om at vinde rådgivning fra Kuben Management til at gøre din bæredygtighedsvision helt konkret og 3 måneders gratis prøveperiode med Frame til en samlet værdi af 12.350 kr.

Digitaliseringsmessen finder sted i: Odense Kongrescenter, Ørbækvej 350, Odense

 Frame - en digital platform til ledelse og dokumentation af bæredygtighed i byggeriet           

Med Frame platformen kan du designe, lede og dokumentere bæredygtigheden i dit projekt fra start til slut. Vi viser vejen fra ambitioner til målbare kriterier, så du kan realisere dit byggeri – uden at gå på kompromis med kreativitet, kvalitet eller økonomi.

 Læs mere om Frame på www.openframe.org

Medlemsnyhed

Indrykket af
Frame

Bragesgade 8B
2200 København N
Danmark
Frame

Send til en kollega

0.125