23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kollektion fra AXOR til håndvask, badekar og bruser

Den nye kollektion AXOR One består af elegante arketyper til håndvask, badekar og bruser, der præges af et holistisk designsprog med slanke silhuetter, glatte overflader, bløde rundinger og afbalancerede proportioner.

AXOR præsenterer nu flere produkter i badeværelseskollektionen AXOR One til håndvask, badekar og bruser. De britiske designere Edward Barber og Jay Osgerby fortolker en velkendt arketype på ny – for mere klarhed og bedre funktioner. Med det tidløse design og valget mellem krom, mat sort og eksklusive AXOR FinishPlus overflader står AXOR One for eksklusiv elegance på ethvert badeværelse.

Armaturet byder på en ny betjening i form af den videreudviklede Select-teknologi: Ved at trykke alt-i-et-grebet ned åbner eller lukker man for vandet, og ved at dreje det justeres temperaturen. Betjeningen er enkel, intuitiv og yderst præcis. 

Design: slanke silhuetter, glatte overflader og bløde kanter

De ikoniske armaturer imponerer med en enkel krop, der bliver smallere og smallere hen mod den buede tud – en subtil detalje, som understreger den ekstraordinære design- og fremstillingskvalitet.

AXOR One hoved- og håndbruserne kendetegnes ved deres monolitiske former og en innovativ brug af stråletyperne Rain og PowderRain, hvilket afspejles i stråleskivens karakteristiske designsprog. AXOR One Showerpipen er den perfekte alt-i-en kombination af hovedbruser, håndbruser, bruserstang og slangeudtag. 

Kollektionsoversigt

AXOR One sortimentet omfatter 31 produkter, herunder 1-huls, 2-huls og 3-huls håndvaskarmaturer, armaturer til vægmontering, en gulvstående karsøjle med håndbruser og AXOR One termostatmoduler til badekar eller bruser. Det store udvalg af bruseprodukter tæller hovedbrusere, der kombinerer stråletyperne Rain og PowderRain, en håndbruser med PowderRain samt en Showerpipe og et brusersæt, der takket være den integrerede slangetilslutning fremstår klare og enkle.

Det nye tilbehørsprogram AXOR Universal Circular er den perfekte udvidelse af AXOR One kollektionen. De nye AXOR One armaturer er godkendt til drikkevand i Norden og klar til salg.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.081