23948sdkhjf

Hvad har du mellem ørene?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Danmark er et samfund bygget op på teknologi. De fleste af os arbejder fra computeren, med telefonen ved hånden og fjernsynet kørende i baggrunden.

Hvis du skal i kontakt med kommunen, underskrive dokumenter eller skrive dig op til søndagens svømmetime – ja, så skal du benytte teknologi. Men det stopper ikke her. Teknologi kan efterhånden bruges til alt. Også til at høre med.

Og der er brug for teknologi til vores ører. Hver sjette dansker over 18 år har problemer med at høre og omkring en halv million danskere har et høreapparat for at kunne følge med i samtale. For det er det, der er hele humlen: Ikke at gå glip af virkeligheden omkring sig.

Og det er her, virksomheder som BetterSound kommer ind i billedet. En mobil høreklinik i Nordjylland, der sørger for, at du ikke kommer til at gå glip af de små lyde omkring dig. Der sørger for, at du får et høreapparat, der passer til dine behov.

Det ligger i detaljen
”Vi kommer hjem til dig, der bestiller en tid, og foretager en gratis høretest hjemme i stuen, læs mere: https://bettersound.dk/hoeretest/. Det er ligetil, nemt og ikke et kompromis af kvaliteten på testen.” Sådan siger Jeanette Fischer Anthonsen, audiologiassistent og medstifter af BetterSound, og fortsætter: ”Virkeligheden er for alle – også for dem der ikke kan høre den. Derfor vil vi sørge for, at ingen bliver begrænset af deres hørelse.”

At få et høreapparat kan være en livsændrende beslutning. Pludselig kan du deltage i samtalen igen og grine med de andre: ”Hos BetterSound bruger vi den nyeste teknologi i vores høreapparater. Både i vores i-øret- og bag-øret-apparater, læs mere: https://bettersound.dk/hoereapparater/. Vi bruger diskrete løsninger af højeste kvalitet, så du aldrig skal bekymre dig om at være uden for en samtale igen.” Sådan forklarer Jeanette Fischer Anthonsen.

Er jeg klar til en gratis høretest i stuen?
Der er klare, enkle tegn på, at du har brug for teknologi mellem ørerne. Hvis du har nedsat hørelse, er det svært at høre, hvad der bliver sagt, når der er mange mennesker omkring dig. Folk mumler mere, og du benytter langt flere ’hvabehar’ end tidligere. Tv og radio bliver skruet op på max styrke, og det er svært at høre, hvad folk siger i telefonen. At have svært ved at høre går med andre ord ud over dit velvære og måden, du er i verden på.  

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af ovennævnte scenarier, er det værd at få taget en høretest. Det er værd at satse på teknologien, når det kommer til dit velvære.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094