23948sdkhjf

Harmonisk helhed med nye betonelementer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Randal Beton ApS

Betonplinter, betonfliser og murafdækning giver et flot og harmonisk helhedsindtryk på havnen i Vejle.

 Et helt specielt projekt, kræver helt specielle løsninger. Randal Beton har formået dette og leveret elementer der giver et roligt, harmonisk helhedsindtryk og spiller perfekt sammen med omgivelserne. De nye kombinerede bede og siddepladser på Vejle Havn, er endnu et bevis på, hvad Randal Beton formår at producere i beton.

SPECIALFREMSTILLENDE BETONPLINTE OG BETONFLISER

Det nye havnemiljø i Vejle, med Olafur Eliassons imponerende Fjordenhus-bygning som blikfang, stod færdigt i 2018. Men havneområdet udvikles løbende, og i 2021 var der brug for bede og siddepladser foran et nyt parkeringshus.

Randal Beton løste opgaven med cirkler af specialfremstillede betonplinte med indlagt træ, der både fungerer som bedafgrænsning og skaber en flot og hyggelig siddeplads. I kombination med kostede betonfliser udgør dette en praktisk, rustik og langtidsholdbar løsning, der matcher de spektakulære omgivelser. Ikke mindst fordi vi i 2018 også bidrog med kostede betonfliser til den store pier.


BESKYTTENDE MURAFDÆKNING

Bag ovennævnte siddepladser har vi også leveret beskyttende murafdækninger af beton. Farve – og materialevalget er endnu et bidrag til helhedsindtrykket på Vejle Havn,  men derudover har murafdækningerne også et praktisk formål, da de beskytter murværket effektivt mod nedbør. Med andre ord har vi til dette projekt leveret betonfliser, betonplinter og murafdækninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Randal Beton ApS

Egeskovvej 161
7000 Fredericia
Danmark

Billeder & videoer

Beskyttende murafdækning

Send til en kollega

0.109