23948sdkhjf

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise i Kødbyen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Poul Sejr Nielsen A/S

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af vandinstallationer i ingeniørgangene under Kødbyen i København.

Under Kødbyen findes kilometerlange ingeniørgange, som har til formål at distribuere alle tekniske installationer som EL, vand, varme og køl rundt til de enkelte bygninger og lejemål. Her skal Poul Sejr Nielsen varetage udskiftningen af vandinstallationerne.

I den forbindelse udfører vi asbestsanering og demontering af de eksisterende brugsvandsinstallationer samt miljørengøring af gulve, vægge og lofter i ingeniørgangene. Herudover varetager vi levering og montering af nye brugsvandsinstallationer, teknisk rørisolering samt etablering af nye målerfelter i erhvervslejemål. Enkelte steder ligger der brugsvandsvandsinstallationer i jord og på gangbroer – disse udskiftes også.

Under arbejdets udførsel etableres der midlertidige forsyninger for at opretholde vandforsyningen til alle bygninger og erhvervslejemål. Projektet påbegyndes i september 2021 og forventes afsluttet i juni 2022.

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at kunne bruge vores kompetencer i forbindelse med udskiftningen af vandinstallationerne i ingeniørgangene, ligesom vi ser frem til et godt samarbejde med Københavns Ejendomme og Sweco, der er henholdsvis kunde og rådgivende ingeniør på projektet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Poul Sejr Nielsen A/S

Klintehøj vænge 7
3460 Birkerød
Danmark
Poul Sejr Nielsen A/S

Send til en kollega

0.142