23948sdkhjf

Kun tre dage tilbage med messetilbud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Værktøjsudsalget kører for fuld tryk hos Dorch & Danola, og der er ikke lang tid tilbage før de gedigne tilbud i Super Festool Dage '21 er slut. Kun til og med søndag d. 12. september kan du spare kassen på maskiner, værktøj og tilbehør.

Messepriserne på værktøj, maskiner og tilbehør fortsatte efter vores store messedag d. 3. september. Der er mange tusind kroner at spare, hvis du er ude efter mærker som Festool, Milwaukee, Makita, Rubio Monocoat, Starmix, Leica, Tormek og rigtig mange andre.

Der er nemlig fuld tryk på tilbuddene inde på webshoppen dorchdanola.dk, hvor årets største udsalg hos Dorch & Danola, Super Festool Dage '21 snart er ved at være slut. Udsalget kører kun til og med d. 12. september.

Hvad kan jeg så finde i udsalget?
I udsalget finder du nogle vanvittige tilbud på bl.a. Festool akku maskiner og slibepapir, -rondeller og andet slib. Der er også skandinaviens største udvalg af systainere, og der er bestemt også andet end bare Festool.

Der er over 900+ messetilbud at boltre sig i på over 30 forskellige mærker og du finder alt fra klinger til din dyksav over håndværktøj og excenterslibere, til større ting som kompressorer, høvlebænke og arbejdsborde.

Så der er noget for enhver smag, men begrænset antal på nogle produkter, så hvis du skal have fingre i nogle af de gode tilbud, så er det med at slå til inden på søndag!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11