23948sdkhjf

Ajos a/s fremtidssikrer sin forretning med stort frasalg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajos a/s

Ajos vil fremover udelukkende fokusere på pavillonmarkedet med sine svanemærkede løsninger. Resten af virksomheden er nu solgt fra for at sikre likviditet til fremtidens pavillon-investeringer.

Succeser kræver løbende nye investeringer for at fastholde momentum, og det er årsagen til, at Ajos a/s nu har frasolgt flere forretningsområder for at koncentrere sig fuldt ud om sine svanemærkede pavillonløsninger.

Med virkning fra 1. oktober har Ajos solgt alle sine aktiviteter inden for skure, byggepladsindretning og midlertidige installationer til udlejningsvirksomheden CP ApS. Med i handlen følger ordrebøger, materiel og alle direkte berørte medarbejdere i aktivitetsområderne.

- Salget er resultatet af en rejse over flere år, som Ajos har gennemgået, og hvor vi har oplevet en kæmpe udvikling. Som resultat af, at vi har gjort det rigtig godt i vores forskellige forretningsområder, er vi også blevet attraktive for andre specialvirksomheder, siger Ole Wamsler.

En af disse virksomheder er netop CP, der er en danskejet familievirksomhed, som har en markant position i markedet inden for bl.a. byggepladsindretning, udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel og lifte.

- Det betyder, at både kunder og medarbejdere vil drage stor fordel af handlen, da CP i forvejen er blandt Danmarks førende materieludlejere til byggebranchen, de har mangeårige kompetencer inden for udlejning af materiel, og de anerkendt for deres høje kvalitet og service. Nu bliver CP’s udlejningsflåde desuden væsentligt forøget, hvilket kan være med til at sikre dem en endnu højere leveringssikkerhed, fortsætter Ole Wamsler.

I foråret solgte Ajos også sin kranafdeling, og cirka et halvt år tidligere blev hejsafdelingen også solgt fra.

- Vi har gennem årene haft mange forskellige forretningsben at stå på. Det har været en overvældende succes, som også har givet udfordringer. Det har været udfordrende at forfølge alle mulighederne i markedet, for vil man fortsætte sin succes, kræver det løbende nye investeringer. Vi har ganske enkelt stået i en situation, hvor vi ikke havde mulighed for at lave de nødvendige investeringer i alle områderne, og derfor har vi handlet rettidigt, siger Ole Wamsler.

Det er især en voldsom efterspørgsel i Ajos' svanemærkede pavillonløsninger, som har nødvendiggjort beslutningen om et frasalg. Siden licensen til at opføre svanemærkede pavillonbyggerier blev opnået omkring seneste årsskifte, er interessen for byggerierne, der efterlever de skrappeste krav til energiforbrug, indeklima, miljø og bæredygtighed, steget markant.

- Derfor har vi taget konsekvensen af udviklingen. Ajos a/s vil i fremtiden have fuldt fokus på vores bæredygtige pavillonløsninger, hvor vi oplever en ekstrem vækst og fortsat mange store muligheder. Vores ledende position som leverandør af certificeret pavillonbyggerier har givet en enorm interesse i markedet. Der er rigtig mange potentielle kunder, som besøger de svanemærkede byggeprojekter, vi allerede har udført. Derfor allokerer vi nu alle ressourcer til at optimere vores pavillonforretning, så vi hurtigt kan eksekvere og levere bæredygtige løsninger, når kunderne banker på, siger Ole Wamsler.

- Grundlæggende handler det om konkurrenceevne. Vi har nogle meget store internationale konkurrenter på markedet, så vi skal hele tiden været toptunet på alle parametre. Det kræver en endnu mere fokuseret og endnu mere prioriteret forretning, som er robust og konkurrencedygtig, og det er Ajos i høj grad nu med frasalget til CP, siger han.

- Vi er glade for og stolte af, hvad vi har opnået, og det er vigtigt for mig at understrege, at handlen sker på baggrund af, at vi har været en succes. Indenfor alle de forretningsområder, vi nu sælger videre til CP, har vores medarbejdere nogle unikke kompetencer, som har gjort, at vi har været blandt de absolut bedste på de områder, tilføjer han.

>> Tilmeld dig Ajos' månedlige NyhedsMail.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ajos er blandt de absolut bedste inden for udlejning af midlertidige skoler, kontorfaciliteter, dagsinstitutioner, fritidshjem, beboelse, kantiner, klinikker og mange andre former for byggeri. Alle vores midlertidige, skalerbare og flytbare løsninger lever op til nyeste bygningsreglement - og så har Ajos licens til at opføre Svanemærket byggeri


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajos a/s

Bragesvej 2
4600 Køge
Danmark
Ajos a/s

Billeder & videoer

De svanemærkede pavilloner efterlever de skrappeste krav til energiforbrug, indeklima, miljø og bæredygtighed.

Send til en kollega

0.125