23948sdkhjf

Et bæredygtigt samarbejde skal gøre byen grønnere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Brønderslev Forsyning har i sit DNA fokuseret på FN’s Verdensmål, som bl.a. omhandler etableringen af bæredygtig energi og at gøre en ekstra indsats ift. klimaet.

SoftControl er stolte over at være blevet valgt til leverandør af solcelleanlægget ved Brønderslev Flisværk og Solvarme. Brønderslev Forsynings mission er at medvirke til, at Brønderslev Kommune er et attraktivt og bæredygtigt sted at bo for mennesker og virksomheder.

De tre anlæg 
Brønderslev Flisværk og Solvarme vil få etableret tre solcelleanlæg fordelt på arealet rundt om værket.  
Værket skal have etableret et øst/vest-anlæg på taget af bygningen (se nederste billede) med 938 m2 som årligt producerer 152 MWh og årligt spare miljøet for 84 tons CO2. 

Anlægget på det sydlige græsareal vil være jordbaseret på i alt 883 m2 som årligt producerer 167 MWh og årligt spare miljøet for 92 tons CO2. 

Det sidste anlæg skal placeres på en skrænt med 333 m2 og årligt producere 67 MWh og årligt spare miljøet for 37 tons CO2. 

Det samlede areal udgør i alt 2.154 m2 og vil samlet set producere 397 MWh og årligt spare miljøet for 213 tons CO2. 

Fremvisning af grøn profil 
Forsyningen vil få adgang til SunSystem solcellemonitorering fra SoftControl, hvor de kan overvåge de forskellige anlæg, og modtage meddelelser om eventuelle driftsforstyrrelser. Med monitoreringen kan forsyningen også nemt fremvise deres grønne profil vha. SunSystem dashboard f.eks. på deres hjemmeside eller fysisk i bygningens foyer. 

Vi hos SoftControl er taknemmelige for at skulle hjælpe Brønderslev Forsyning til en endnu grønnere udvikling, hvor solcelleanlægget skal øge deres selvforsyningsgrad med solenergi.

Læs mere omkring Brønderslevs fremtidige strategi ift. de 17 Verdensmål her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Send til en kollega

0.109