23948sdkhjf

Archicad 25 Session Aarhus – Nyhedsbrev fra GCDK sep. 21

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I september-nyhedsbrevet slår vi et slag for vores Archicad 25 Session i Aarhus, Danske Landskabsarkitekters 90-års jubilæum, en Archicad 25 video-playliste og IFC4.3 webinar.

Velkommen til septmeberudgaven af Graphisoft Center Danmarks nyhedbrev, hvor vi blandt andet slår et slag for  vores Archicad 25 Session i Aarhus, Danske Landskabsarkitekters 90-års jubilæum, en Archicad 25 video-playliste og IFC4.3 webinar.


Archicad 25 Session Aarhus ’21

Vi har lejet lokaler på Godsbanen i Aarhus og byder på et event med fokus på Archicad, vidensdeling og netværk.

Archicad Session Aarhus 2021 er delt op i to dele: En formiddags-seance, der er forbeholdt studerende og en eftermiddags-seance forbeholdt de professionelle brugere – studerende er velkomne til at blive og deltage i eftermiddagsseancen.

Udover at gennemgå nyhederne i Archicad 25 har vi inviteret Land Software, Reiulf Ramstad og SLA til at fortælle om henholdsvis Land Plugin til Archicad, bygge- og landskabsprojekter designet i Archicad.

Tilmeld dig Archicad 25 Session Aarhus ’21 her >>


Danske Landskabsarkitekter fylder 90 år
Stort tillykke til Danske Landskabsarkitekter, der gennem 90 år har holdt den landskabsarkitektoniske fane højt. I talt med at flere og flere landskabsarkitekter kaster sig over BIM, vælger en del Archicad – ikke mindst på grund af, at det er eneste BIM-program med et dedikeret LAND4 plugin. Graphisoft Center Danmark sponserer jubilæet. 

Læs mere om Danske Landskabsarkitekter 90-års jubilæum her >>


Video playliste om nyhederne I Archicad 25
Graphisoft har produceret en række turtorials-videoer, der gennemgennemgår hvordan du anvender de nye funktioner i Archicad 25. Vi har samlet alle videoer i en dedikeret playliste på vores YouTube kanal, så der er ingen undskyldninger for ikke at anvende de kølige efterårsaftener til at binge Archicad 25 videoer.

Se Archicad 25 playlisten >>


Kursus: IFC-udveksling mellem Archicad og Revit
I samarbejde med IKT-lederne ved Símon Ólafsson afholder vi 16. september atter vores 1-dags kursus i udveksling af IFC-filer mellem Revit og Archicad. På kurset lærer du bl.a. om import og eksport mellem de to BIM-programmer.

 Yderligere information og tilmelding her >>


Building together – gratis virtuel konference
Fremtidens byer, digitalisering, livscyklusanalyser, kulturarv, uddannelsespolitik og bevarelse af vores kulturarv. Fra 14. – 16 september byder GRAPHISOFTs Building Together på en lang række spændende indlæg om de aktuelle udfordringer og muligheder, som bygge- og anlægsbranchen står overfor.

Læs mere om Building Together >>


Boost webinar om IFC 4.3

IFC 4.3 er på trapperne og indeholder blandt andet nye funktioner til brug for infrastruktur- og anlægsprojekter. 29. september afholder buildingSMART Danmark Boost Webinar om nyhederne i IFC4.3, hvor Joakim Lockert, BIM-manager, BIM & Digital Innovation, Banedanmark, forklarer, hvad fælles standarder betyder for fremtidens infrastruktur- og anlægsprojekter.

Tilmelding til IFC 4.3 webinar finder du her >>


Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Ønsker du at modtage vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt inden for BIM?

Så skriv dig op til vores mailingliste her >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109