23948sdkhjf

After Dark Lysdesign skaber lys ud over det sædvanlige

| Medlemsnyhed | Indrykket af AfterDark

After Dark Lysdesign har i et tæt samarbejde med Overgaard Electric Design skabt lyssætning ud over det sædvanlige. Der er med samarbejdet basis for mange fremtidige projekter.

3D visualiseringer af lysdesign

After Dark Lysdesign har det seneste halve år samarbejdet med Overgaard Electric Design omkring lyssætning på to luksuriøse boliger i henholdsvis Skødstrup og Silkeborg. Boligerne er på henholdsvis 370 og 280 m2, og After Dark Lysdesign har rådgivet bygherrerne og lavet 3D visualiseringer af bygningerne, så lyssætningen ses i sammenhæng. En af fordelene ved samarbejdet med After Dark Lysdesign er, at bygherren får en direkte og uvildig specialistrådgivning omkring lys og lysdesign. Både løsninger og lyskilder har ændret sig markant de senere år, og giver mange flere muligheder for stemningsskabende lyssætning ude og inde, end tidligere. Samtidig gør det beslutningen enklere for bygherren med 3D visualiseringer, og sikkerheden for den rigtige lyssætning er høj.

Overgaard Electric Design roser samarbejdet

Overgaard Electric Design roser samarbejdet med After Dark Lysdesign, og de er allerede i gang med et nyt projekt sammen. Et erhvervsprojekt hvor specialløsninger også er påkrævet.

Direktør Esben Overgaard udtaler: ”Samarbejdet med Morten Buss Andersen og After Dark Lysdesign har været super og fuldstændig gnidningsløst. Morten er både behagelig og dygtig, og så er han god til at forstå bygherrerne. Han viser en vej med belysning, som de ikke kender, og der skabes et unikt visuelt udtryk, som kan varieres efter behov.

Jeg er helt tryg ved at sende ham ud til kunderne. Han er både behagelig og har en god fornemmelse for kunden. Ift. min del er der en fin overlevering til projekteringen. Projektet løftes fra et mainstream projekt til highend ved at inddrage Morten, og hans deltagelse i projektet er med til at gøre oplevelsen og slutresultatet meget værdifuldt for bygherren.”

After Dark Lysdesign

After Dark Lysdesign løser lyssætnings- og lysdesignopgaver i hele landet og har bl.a. samarbejdet med Rambøll omkring lysdesign til Nicolinehus på Aarhus Ø. Lysdesignet skræddersys til det enkelte byggeri og tilpasses varierende brugssituationer og brugsmønstre. Derudover er der stor fokus på energirigtige løsninger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AfterDark

Okapivej 57
8960 Randers SØ
Danmark
AfterDark

Billeder & videoer

Pladsmøde og hands on, drøftelse af detaljer. Esben Overgaard fra Overgaard electric design og Morten Buss Andersen fra AfterDark lysdesign. Facadelys. projekttilpassede lysløsninger.AfterDark Lysdesign Simpel visualisering uden texturer. Arkitektonisk facade og terrænlys med stemningsskabende Interiørlys. Customised lyssætning.

Send til en kollega

0.14