23948sdkhjf

FAKRO satser på vedvarende energi

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

Det nye og revolutionerende DEF DU6 SOLAR fladtagsvindue er smart og innovativt på mange måder.

FAKRO Danmark er igen leveringsdygtig i nye, optimerede produkter, som passer fint til det danske marked. Denne gang et produkt, som FAKRO er ene om at lancere.

Fra september 2021 lanceres det autonome DEF DU6 SOLAR ovenlysvindue til tage med lave hældninger op til 15 grader. Det er et vindue, som drives af solenergi gennem det specielle PV-panel, hvilket betyder, at der ikke skal trækkes kabel for at tilkoble vinduet - derved sparer man mange penge ved montagen.

PV-panelet er integreret med batteriet som giver mulighed for drift året rundt, selv på overskyede dage. Gennemprøvet design sikrer fremragende ydeevne og upåklagelig æstetik. Praktisk betjening med det trådløse Z-Wave-system ved hjælp af fjernbetjeningen hvilken tilmed er inkluderet i prisen (ZRH12).

"Vi har valgt at lancere det nye vindue til samme pris, som det eksisterende vindue, som kræver et kabel for at kunne fungere og det er meget bevidst," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO på det danske marked.

"Danmark er et højlønsmarked, hvilket betyder at enhver der skal have monteret vinduer, døre m.v. altid vil se på hvor man kan spare på håndværkertimerne. Det kan man med Solar-versionen idet det ikke kræver længere montagetid end det fastmonterede (fast karm) fladtagsvindue. Og samtidig har man fordelene ved det elektriske vindue med komfortabel betjening på afstand med fjernbetjeningen," siger Jon Tougaard.

FAKRO DEF DU6 SOLAR koster fra kr. 8.990,- +moms og kan bestilles nu.

Mere info: www.fakro.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.141