23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alumentdk har hele altanpakken – også til parcelhuset

Alumentdk har udviklet et populært altankoncept til typehusfirmaerne

Alumentdk har gang i store og små altanprojekter i hele landet. Som noget nyt har altanfirmaet udviklet en populær all inclusive model til typehusfirmaerne, hvor Alumentdk leverer alt fra fuldt optegnede tegninger til levering og montering af altanerne.

-       Altanmoden har smittet af på parcelhusene. Flere og flere vil gerne have en altan på førstesal, hvor de kan trække ud en stille søndagsmorgen med en kop kaffe. Det er en ny type opgave for mange typehusfirmaer, som måske skal opbygge nye kompetencer for at løse opgaven. Derfor tilbyder vi, at de kan overlade opgaven til os. Vi er specialister i processen og står for hele opgaven fra den tidlige skitse til de endelige tegninger, levering og montering af altanen, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Alumentdk har allerede indgået samarbejdsaftaler med flere typehusfirmaer om at levere og montere altaner. Og der er stor ros fra de nye kunder:

-       Vi har et princip om, at vi står for alle grænseflader. Der må ikke opstå tvivl om, hvem der gør hvad. Det skaber konflikt og forsinker projektet. Derfor sørger vi for eksempel også for at levere stålet til monteringen af altanen, så der ikke er nogen tvivl om, at vi står for alle delene i altan-entreprisen. Vi får stor ros for vores tilgang til samarbejdet, siger Lars Bomholt.

Skab sammenhæng i farver og design

Altanerne fås med hårdt træ eller klinker. Klinker har den store fordel, at de ikke skal have olie som træet. Klinkerne er vedligeholdelsesfri, skridsikre og nemme at gøre rent. De fås i et væld af forskellige designs, ja sågar i et design, der ligner træ.

Når det kommer til værnet, er der mange muligheder. Alument kan levere altanerne med klassiske tremmeværn eller indfarvede aluminiumssprosser, som fås i stort set alle RAL-farver. På den måde kan altanen tilpasses parcelhusets farver, så fx hvide vinduesrammer kan suppleres med et hvidt værn på altanen. Alumentdk tilbyder også at levere og montere udvendige trapper, som matcher udseendet på altanen og huset generelt.

-       Når du bygger et nyt parcelhus, skal alle detaljer spille sammen. Det dur ikke at have sorte vinduesrammer, et gyldent værn på altanen og en trappe i råt aluminium. Det skal passe sammen og give et harmonisk indtryk. Vi sørger for, at det hele hænger sammen - så tag fat i os, næste gang I skal bygge et parcelhus med altan, slutter Lars Bomholt.

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.062