23948sdkhjf

Højtryksspulere - så kan du rengøre effektivt!

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Højtryksspulere kan bruges til mange rengøringsopgaver

Højtryksspulere er meget effektivt rengøringsudstyr, der kan fjerne forskellige slags belægning i kloakken, som fedt, sand, og slam. Det er også muligt at bruge indbyggede højtryksspulere - også kaldt indbygningsspulere - for at rengøre stoppede afløb. Afhængig af hvilken slags rengøringsopgave du vil udføre skal du vælge den passende dyse, og du skal være opmærksom på at overfladen kan tåle at blive behandlet med den højtryksspuler. Der findes overflader som ikke kan blive renset med højtryksspuleren, ellers bliver de beskadigde.  

Hvilke højtryksspulere findes der?

Der findes for eksempel FlexJet Kloakspuler 150/60, et kompakt model der passer i alle varebiler med en 150 bar v. 60 ltr./min spuledyse og en 1/2” 50 meter spuleslange. Denne model er front betjent med og har en betjeningspanel med nødstop, trykmanumeter, trykregulator og højtryksslange. 

Derudover findes den ROM kloakspuler CompactPro 200/60 med 650 liter vandtank og 405 kg tørvægt. Denne model er udstyret med 1/2” 60 meter spuleslange, Speck NP 25/60 højtrykspumpe og 50 meter 3/4” påfyldningsslange på separat højtryksslangerulle. CompactPro 200/60 har en 200 bar v. 60 ltr./min. spuledyse. 


Der findes også højtryksspulermodel FFG elephant aqua 1.000 med en 180 bar v. 75 ltr./min. spuledyse og Speck højtrykspumpe. FFG elephant aqua 1.000 er også udstyret med en 1/2” 80 meter spuleslange og en hydraulisk slangerulle, såvel som en manuel påfyldningsrulle. Vandtanken kan fatte 1.000 liter og er rustfri. 


Hos C-TV Technology fås flere modeller højtryksspulere. Hvis du er interesseret i produkterne eller har spørgsmål så kan du gerne kontakte ringe til +45 2060 2018 eller skriv til md@c-tv.dk.


Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109