23948sdkhjf

Fra lærer til tømrer i Bytømreren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

Efter flere år som lærer på en efterskole og specialskole, valgte Sine Kristensen at skifte tavlekridtet ud med værktøjskassen.

Sine: ”Jeg har været glad for at undervise, men kunne mærke, at jeg var draget mod håndværkerfaget. Et fag, hvor man kan fordybe sig i arbejdet med træ".

I dag er Sine tømrerlærling i entreprenør- og servicevirksomheden Bytømreren, hvor hun har sin daglige gang. "Jeg har fået mange gode kolleger, som virkelig går op i deres håndværk og er gode til at lære fra sig. Det er en helt ny hverdag, som jeg virkelig trives i" - Sine.

I Bytømreren er de meget glade for Sine, som værende en dygtig tømrer med stort engagement og passion for det gode håndværk. I virksomheden er indstilingen, at der skal være plads til alle.  Alle fagligt dygtige medarbejder, som har lyst til at blive en del af Bytømreren. 

Flad organisationskultur og fokus på medarbejdertrivsel
Med over 250 medarbejdere fordelt over deres tre afdelinger og på forskellige lokationer, ønsker de at skabe en arbejdsplads med stor fokus på deres ansatte og det arbejdsmiljø de færdes i.  I Bytømreren har de derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling.

Bytømreren er en mellemstor entreprenør- og servicevirksomhed, der er organiseret omkring tre forretningsområder - entreprise, service og forsikring. Her udfører de alt fra service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, er­hverv, udbedring af forsikringsskader til større fag-, total- og hovedentrepriser.

Bytømreren har afdelinger i hhv. Aarhus, Horsens, Odder og Vejle.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11