23948sdkhjf

NYHED: HULT 1kV installationskabel med B2ca

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Højeste brandklasse til fast installation iht. Byggevareforordningen

Nogle byggerier såsom offentlige hospitaler, plejehjem, børnehaver og skoler eller central infrastruktur såsom datacentre, banegårde, stadioner og tunneler specificerer en meget høj grad af brandsikkerhed - hvor det er nødvendigt at bruge et B2ca godkendt kabel med den højeste brandklasse i henhold til Byggevareforordningen.

Brandklasse B2ca yder det højeste sikkerhedsniveau for et kabel til fast installation i henhold til CPR, da det ud over at være brandtestet iht. EN 60332-1-2 (brandhæmmende) også er lodret brandtestet i bundter i 20 minutter ved en 20,5 kW flamme iht. EN 50399. Når flammen slukkes, må kablet ikke brande videre. Derudover foretages der yderligere tests og måling for udvikling af røg iht. EN 61034-2 (røgsvag), brandbare dråber og partikler iht. EN 50339 samt syre iht. EN 60754-2 (korrositet). Kablet er tillige KEMA-KEUR certificeret.

Draka HULT 0,6/1 kV er et installationskabel velegnet til inden- og udendørs fast installation i tørre eller fugtige miljøer med høje temperaturer såvel som til bundlet installation eller direkte nedgravet. Kablet er halogenfrit og brandhæmmende med UV-bestandig isolation. Det kan klare en maksimal driftstemperatur på 90°C, med en midlertidig overload på op til 130°C. Kablet findes i en bred portefølje alle med grå yderkappe.

Draka HULT 0,6/1 kV forhandles via din lokale elgrossit, såsom Lemvigh-Müller og Solar.

Download datablad eller find det i vores webkatalog

Læs mere om CPR her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.094