23948sdkhjf

Dampanlæg til strømpeforing i alle størrelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Der findes dampanlæg til alle kapacitetsbehov!

Før man køber en dampanlæg, er der flere ting som man først skulle overveje, nemlig hvilke kapacitetsbehov man har, og hvor stor dampanlægget skal være: skal det blive indbygget i bilen, eller skal det være mobilt?

Hos C-TV Technology finder du et stort udvalg af dampanlæg, som Tørdamp anlæg Evo 50 med en kapacitet på 33kg tørdamp, og 42kg våddamp per time. Maskinens opvarmningstid ligger under fire minutter. CTV Steam 90 220/50 derimod har en kapacitet på 90kg damp per time. Modellen er særligt velegnet til hurtig afhærdning ved strømpeforing. Bodus ST-150 modellen endda har en kapacitet på 150kg damp per time. Fordelen ved denne maskine er, at den forbedrer de mekaniske egenskaber af den hærdede liner, og at efter hærdningen af liner skal man kun fjerne kalibreringsslangen. Bodus ST kommer også i to større størrelser, nemlig med en kapacitet på 300kg per time, og 600kg per time. Alle Bodus ST modeller har en digital temperaturjustering for damp-luft blandingsforhold, og et justeringsventil til vandkøling af inliner. De har også en fuldautomatisk afkalkningsanlæg, og en fuldautomatisk afvanding af anlæg som vinterbeskyttelse. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning angående produktet, så ring til os på +45 2060 3018, eller skriv til md@c-tv.dk. 

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093