23948sdkhjf

Derfor skal du finde en billig lejebolig i Kolding

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kolding er placereret i det sydjyske og byder på rige kontraster mellem natur og byliv, hvilket du fx kan være vidne til ved Naturpark Lillebælt, lejestederne for børn langs Kolding Å og Geografisk Have – et underskønt sted med stor biodiversitet.

Samtidig er der massevis af arbejdspladser i Kolding, fx inden for fødevarer, samt videregående uddannelser og lignende.

Nye lejeboliger er nemme at finde
Lejebolig kan du fx finde på Vonsild Bakke, hvor en masse nye boliger her for tiden er ved at blive opført. Læs mere om, hvad du har af muligheder her. Du kan finde en billig lejebolig, uanset om du står som single og leder efter en 2- eller 3-værelses at vende tilbage til efter en travl dag på jobbet eller studiet, eller om du tager kæreste og måske et barn med dig til byen.

Nyd natur, kultur og shoppetur
Fra din base på Vonsild Bakke kan du nyde noget af den kultur og natur, Kolding har at byde på. Spillestedet Godset, der som antydet af navnet har lokaler på den gamle godsbanegård, har uden for nedlukning flere koncerter over årets løb, tit flere om ugen. Du kan nyde smuk arkitektur i brødremenighedsbyen Christiansfeld, hvor du også kan tage på gode shoppeture.

Byen har et rigt studieliv og talrige uddannelser
Måske flytter du til Kolding for at læse? På UC Syds campus i Kolding kan du læse til pædagog eller pædagogisk assistent. På Syddansk Universitet i Kolding finder du flere uddannelser, fx inden for designkultur, erhvervsøkonomi og interaktionsdesign. Og på IBA Erhvervsakademi Kolding kan du læse en professionsbachelor, fx inden for markedsføring, finans eller e-handel.

Familier og pendlere trives i Kolding
Kolding har skønne strande og lignende afbræk fra bylivet, der gør byen perfekt til familier med børn. Pendlere kan også flytte til byen, da den er et godt udgangspunkt for rejser til såvel Fyn som Midtjylland. Hvis du har job i Odense eller Aarhus, kan du med egen bil på ca. én time tage turen fra Kolding til arbejdet. Kolding giver dig derfor rent geografisk fleksible løsninger.

Mød et byliv af format – flyt til Kolding
Hvis du ikke er typen, der har brug for at bo i landets allerstørste byer, men gerne vil have byliv af format inden for rækkevidde og direkte adgang til vejnet og transport, så overvej at flytte til Kolding. Med mange lejeboliger at vælge fra kan du nemt finde den helt rette løsning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094