23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny varmepumpe med mange muligheder

Installatører har brug for monteringsvenlige varmepumper, der kan bruges i flere sammenhænge. Bosch Climate 3000i-serien dækker det behov hos Blåhøj El A/S.

Climate 3000i-luft/luft-varmepumpen fra Bosch er ny på markedet og i Lemvigh-Müllers omfattende program af varmepumper, men hos Blåhøj El A/S er den allerede velkendt og værdsat. En af forklaringerne er, at varmepumpen køler lige så godt, som den varmer. Og det er der interesse for blandt den midtjyske el-installationsvirksomheds kunder, konstaterer Simon Bramming, elektriker og specialist i varmepumpeinstallationer hos Blåhøj El.

”Vi mærker det, hver gang sommervarmen kommer. Så vil kunderne have køling, og det skal helst være med det samme. Climate 3000i er nem at installere og sætte i drift, så vi hurtigt kan imødekomme vores kunders ønsker,” siger han.

Går efter pålideligt materiel
Blåhøj El lægger vægt på høj kundetilfredshed og går efter driftssikkert og pålideligt materiel, som virksomheden kan stå inde for. Det krav lever Climate 3000i-serien op til, konstaterer Simon Bramming.

Blåhøj El har installeret Climate 3000i-varmepumper til privatkunder, der ønskede et enkelt og velfungerende klimaanlæg med mulighed for køling og supplerende varme, men også til professionelle formål, blandt andet som supplerende varmekilde i en mindre lagerhal.

Godt bud på klimaløsning
Bosch Climate 3000i passer rigtig godt ind i Lemvigh-Müllers program af luft/luft-varmepumper, konstaterer Anders Christensen, projektchef med ansvar for teknikgrossistens aktiviteter inden for energi- og klimaområdet.

”Luft/luft-varmepumper bliver i stigende grad betragtet som klimaanlæg, der også skal kunne levere komfort, når det bliver rigtig varmt. Sammen med mulighed for app-baseret betjening og andre smarte muligheder gør det Climate 3000i-serien til et godt bud på en løsning, installatører kan bruge i mange sammenhænge,” siger Anders Christensen.

Bosch Climate 3000i-serien
Climate 3000i-varmepumpeserien omfatter tre modeller, der dækker behov for supplerende varme i arealer fra 10 til 90 m2 og behov for køling fra 10 til 80 m2. Virkningsgraden ved opvarmning er 4,0-4,2 (SCOP) og energieffektivitetsmærke ved køling er A++. Climate 3000i-varmepumperne har en lang række smarte funktioner, bl.a. mulighed for styring via Bosch HomeCom Easy-appen (kræver tilkøb af gateway).

Læs mere om energi- og klimaløsninger fra Lemvigh-Müller

Om Blåhøj El  A/S
Blåhøj El A/S har godt 22 ansatte og base i Blåhøj ved Brande i Midtjylland. Virksomheden udfører alle former for installationer samt el- og hvidevareservice. Desuden driver Blåhøj El en butik med bl.a. hvidevarer, belysning og brugskunst. Indenfor varmepumper dækker virksomheden alt fra mindre, supplerende luft/luft-klimaanlæg til store jordvarmeløsninger.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Kontaktperson

KBP
Kim Betak Pedersen
Kommunikationsmedarbejder
kibp@lemu.dk

Send til en kollega

0.078