23948sdkhjf

Ny afløbsrende sparer tid og arbejdskraft på stort byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Den tidligere Jersie Skole i Solrød er i dag forvandlet til 96 snart indflytningsklare lejeboliger og 44 rækkehuse. En enkelt detalje krævede dog en særlig fleksibel løsning – som til gengæld kommer beboerne til gode.

Det var ikke uden udfordringer at skabe 96 badeværelser og 44 toiletter i de nye lejligheder og rækkehuse på den gamle Jersie Skole i Solrød. Pladshøjden til monteringen af linjeafløb og atypiske bredder i brusenicherne viste sig nemlig at være forskellig fra badeværelse til badeværelse.

Det betød, at installatøren skulle tænke ud af boksen. Gennem den løbende rådgivning og sparring med Geberit på projektet, fik han øjnene op for Geberits CleanLine, der skulle vise sig at løse alle hans problemer – og faktisk ende med at gøre opgaven nemmere.

 Nem installation og vedligeholdelse
Jeg har aldrig brugt produktet før, men det overraskede mig, hvor nemt det var at bruge CleanLine modsat tidligere byggesager, hvor vi har brugt andre afløbsrender. Her kunne montøren nøjes med et se en grundig installationsvideo fra Geberit og selv skære CleanLine til i forhold til de særlige mål. Det forkortede arbejdsprocessen, og har virkelig sparet os for meget tid på et så stort projekt, som ombygningen har været af Jersie Skole,” siger Michael Skjold, direktør og installatør ved Toft VVS Installation ApS.

Geberit CleanLine er betydelig mere fleksibel end mange andre bruseafløbsløsninger, da afløbsrenden er let at skære af i begge ender og kan justeres til på millimeter afhængig af rumforholdene, ligesom den kan justeres 3,5 cm i højden. Det giver mulighed for næsten alle typer fliser.

Jeg tør godt sige, at Geberit CleanLine er den mest fleksible afløbsrende på markedet. Renden gør arbejdsprocessen både nemmere og hurtigere, da montøren selv kan afkorte afløbsrenden med en almindelig sav med metalklinge. Samtidig kan du placere renden både op ad en eksisterende væg eller midt i gulvet på grund af den svejsede tætningsmembran på underdelen,” fortæller Jonas Busch, teknisk salgskonsulent i Geberit.

 Foruden fleksibiliteten i selve monteringen af CleanLine er den også nemmere at vedligeholde. For de kommende lejere af lejlighederne betyder det, at de får en bruseniche, der er mere rengøringsvenlig, da der ikke kan ophobes snavs som sæberester og hår. Det skyldes, at vandet frem for at løbe usynligt ud i en rende har elegante samleprofiler i rustfrit stål. Selve vandlåsen er også selvrensende, og tilsammen giver det minimal vedligeholdelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109