23948sdkhjf

Flere nye arbejdspladser hos Entreprenør Ivan Bastrup Jakobs

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Entreprenørvirksomheden i Struer Kommune har øget omsætningen flere gange. Det har skabt behov for at få sat retning på vækstplanerne, hvilket er sket med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

5 mand mere til at hjælpe i firmaet i løbet af 2020, så der nu er ca. 18 medarbejdere. Det er det imponerende resultat hos Ivan Bastrup Jakobsen ApS i Struer, der i foråret 2020 har været gennem et strategiforløb med Erhvervshus Midtjylland.

”Forløbet har virkelig været godt. Det har løftet virksomheden og givet mig mere overskud og lyst til at tage virksomheden endnu et trin opad. Oveni er det en stor glæde at have skabt de nye arbejdspladser i Struer”, siger entreprenør og ejer Ivan Bastrup Jakobsen.

Byggebranchen er hård og kræver sin mand. Og det er ikke nødvendigvis godt at være ene mand om at drive skuden fremad. Det har entreprenøren erkendt efter strategiforløbet. Og han driver nu virksomheden, som blev gazellevirksomhed i 2020 på en helt anden måde.

”Erhvervshus Midtjylland har været rigtig gode til at stille mig udfordrende spørgsmål og få mig til at tænke anderledes. Jeg har været både indkøbschef, lagerchef, personalechef og kørte indimellem selv en af maskinerne, men erkendte at jeg blev nødt til at blive aflastet,” siger Ivan Bastrup Jakobsen.

Generationsskifte i fremtiden
I strategiforløbet deltog også en mangeårig medarbejder og Ivans søn, Thomas Kongsgaard Jakobsen, som er uddannet Ingeniør med speciale i byggeledelse. Thomas er efterfølgende blevet ansat, hvor de prøver hinanden af i en periode på et par år. Håbet er, at ansættelsen ender med et generationsskifte i fremtiden.

”De to medarbejdere har været med til møderne med erhvervshuset, og det har resulteret i, at vi nu fungerer i et lederteam, hvor vi drøfter driften samt evt. vækstplaner. Lederteamet skal senere udvides, når størrelsen er til det”, siger Ivan Bastrup Jakobsen.

Nu hjælper Thomas og Ivan hinanden med at kigge fremad og sørge for, at der løbende kommer nye opgaver i ordrebogen, så de dyre maskiner udnyttes fuldt ud.

Her 24 år efter han startede som iværksætter, og siden tog en uddannelse som autoriseret kloakmester, løser virksomheden opgaver som erhvervs- og boligbyggeri samt industri. Naturgenopretning fylder også en del sammen med golfbaner og belægningsopgaver for private.

Ivan Bastrup Jakobsen oplever, at der er ”fuld fart på nye opgaver”. Og han forventer, at virksomheden fortsat vokser de kommende år.

Vi kan også hjælpe dig
Mangler du en klar strategi og handlingsplan for, hvordan du udvikler og vækster din virksomhed? Det kan vi i Erhvervshus Midtjylland hjælpe dig med.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.109