23948sdkhjf

WK’s datterselskab E. Klink har bygget ny kanalfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Tilbage i oktober 2020 tog E. Klink første spadestik og nu kun 8 måneder efter, har de af totalentreprenøren DS-Flexhal modtaget den nye moderne kanalfabrik.

E. Klinks Adm. direktør Lars Christrup udtaler: ”E. Klink står nu med en moderne kanalfabrik baseret på LEAN tanker, der udover at blive fyldt op med vores mange maskiner fra vores tidligere kanalfabrik i Skovlunde, også kommer til at indeholde nyindkøbte moderne produktionsmaskiner. E. Klink har i de seneste år været i stor vækst, specielt efter vi er kommet i Aarsleff- og WK-koncernen, og vi er derfor vokset ud af vores nuværende lokaler i Skovlunde. Vores nye kanalfabrik i Taastrup har et samlet areal på 2.830 m2, hvor råvarelageret udgør de 344 m2, en produktionshal på 2.071 m2 og et transitlager på 415 m2. Til sammenligning har vi i Skovlunde i dag ca. 1.100 m2. Kanalfabrikken kommer ligeledes til at indeholde en ny flot adm. bygning, værkførerkontor med moderne badefaciliteter, mødelokaler og stor kantine.”

E. Klink forventer at være produktionsklar medio juli, hvor de bl.a. glæder sig til, at tage deres nye topmoderne Lazerskærercenter i brug.

Arkitekt: Søren Jeppe Pedersen
Totalentreprenør: DS-Flexhal


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Dybendal Alle 10, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.125