23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byg ansvarligt med Alfix

Siden 2000 har Alfix aktivt arbejdet med miljødokumentation. Indtil videre er det blevet til 21 år med dokumentation og løbende nye grønne målsætninger. Den grønne rejse fortsætter.

"Vi er nået et godt stykke vej med løbende nye og ambitiøse strategier og miljøredegørelser. Vi har senest her i foråret 2021 afsluttet og indleveret vores 8. miljøredegørelse. Heri dokumenterer vi vores samlede miljøpåvirkning samt fastlægger nye ambitiøse handlingsplaner for de kommende 3 års aktive arbejde for et endnu bedre miljø- og arbejdsmiljø. Aktiviteter som efter ønsket skal have effekt internt i virksomheden såvel som eksternt hos vores gode kunder", siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) og medejer af Alfix A/S.  

Virksomheds-værdier i arbejdstøjet

Direktøren sender samtidig en stor tak til hele Alfix teamet som gennem mange år har arbejdet ansvarligt og dedikeret med netop denne vigtige samfundsdagsorden.  Et samarbejde som kun har kunne lade sig gøre i kraft af sunde og levedygtige virksomheds-værdier , innovative og samarbejdende leverandører samt mangeårige og vigtige kunderelationer. Alt dette har samlet medvirket til at bære Alfix frem på den grønne rejse. 

Miljøledelsesgruppen i Alfix lægger ikke skjul på, at man på ingen måde er kommet i mål. Der er stadig mange spændende og værdifulde aktiviteter som vil blive sat i gang, og arbejdet med bæredygtighed er en løbende proces, der skal have næring og fokus. Bæredygtigheds-rejsen fortsætter derfor med fuld styrke i den familieejede Kolding virksomhed.

Fremtiden 

Alfix sloganet lyder "Ansvarlig styrke", og heri ligger en klar ambition og budskab om, at virksomheden proaktivt ønsker at deltage i den grønne omstilling af byggeriet. Til gavn og glæde for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed - både i dag og for kommende generationer. I den seneste miljøredegørelse fra 2021 er det blandt andet planen at arbejde mere aktivt med FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling samt udvikling af endnu mere miljø- og arbejdsmiljøvenlige produkter.  Et arbejde som Alfix teamet med omhu er i fuld gang med at omsætte til konkret handling. 

Se vores mangeårige grønne rejse her (s. 3): Læs her

 

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.063