23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kastrup Gulve anbefaler NORDIC Gulvvarmeplader

Kastrup Gulve har specialiseret sig i at lægge sildebensparketgulve og at overfladebehandle eksklusive trægulve. Som gulvvarmeløsning anbefaler Kastrup Gulve NORDIC gulvvarmeplader.

For direktør i Kastrup Gulve, Maja Mittag Clausen, er det perfekte gulv af massivt træ. Et behageligt og slidstærkt gulv med en Premium HWS oliebehandling, der lader det naturlige spil i træet komme til sin ret. Maja Mittag Clausen har også en stor passion for sildebensparketgulve, der er et af firmaets specialer.

”Sildebensparketgulve er et taknemmeligt gulv, hvor spillet i træet kan komme til sin ret. Det kan virkelig gøres smukt og holde mange år, hvis man ved, hvordan det skal lægges og efterbehandles – og det er det, vi har specialiseret os i,” siger Maja Mittag Clausen.

Gulvvarme skaber smukkere rum

For at opnå en slidstærk overflade og samtidig fremhæve de flotte nuancer i træet, anbefaler Maja Mittag Clausen olien Premium HWS, som er en olie der forhandles af Kastrup Gulve.

Skal der også varme under gulvet, anbefaler Maja Mittag Clausen sine kunder at få lagt NORDIC gulvvarmeplader, når de spørger til en løsning, hvor der er begrænset plads til gulvopbygningen.   

”Vi leverer og monterer eksklusive trægulve og sildebensparketgulve, og når vores kunder ønsker sig at få gulvvarme, er det som regel fordi de gerne vil af med radiatorerne og skabe endnu smukkere rum,” siger Maja Mittag Clausen og fortsætter:

”Hvis det er i forbindelse med renovering af et eksisterende rum, at man vil have gulvvarme, er det en stor fordel, at NORDIC gulvvarmeplader fås i så tynd en kvalitet, at man sparer flere centimeter i højden på gulvet,” forklarer Maja Mittag Clausen. På den måde undgår man, at gulvet bliver for højt – og sikrer at eksisterende døre fortsat kan åbnes.

Tynde gulvvarmeplader sparer materialer og tid

Med NORDIC gulvvarmeplader behøver man ikke bygge et undergulv op, da man kan nøjes med de tynde ned til 16 mm tynde gulvvarmeplader. Så passer gulvhøjden stadig efter en renovering, og det er en af de væsentligste grunde til, at Maja Mittag Clausens kunder vælger NORDIC gulvvarmeplader.

Desuden sparer man tid og materialer med NORDIC gulvvarme. Med andre gulvvarmeløsninger kan det være nødvendigt at lægge træplader ovenpå, før selve gulvet lægges. Det er ikke nødvendigt, når man bruger NORDIC gulvvarmeplader.

En anden og væsentlig grund til at vælge NORDIC gulvvarmeplader er, at det er enkelt og hurtigt at lægge, så selve installationen af gulvvarmen kan ske hurtigere.

Efter Maja Mittag Clausens mening er NORDIC gulvvarmepladerne også en oplagt løsning under andre typer af gulve end trægulve:

”NORDIC gulvvarmeplader kan bruges under alle typer af gulve. Jeg anbefaler dem jævnligt – både til private og professionelle.”  

Nordic Fos
A. P. Møllers Allé 55
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40649190
P nummer: 1024860503

Kontaktperson

SLG
Susanne Lindø Grønbech
+45 40330555 ads@groenbech.com

Send til en kollega

0.078