23948sdkhjf

IFC-hjælp til selvhjælp

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Hvis IFC-filen driller, skyldes det oftest hverken IFC-formatet, Revit, Windows eller brugernes hardware. Derimod skyldes det ofte manglende viden hos modtagerne af IFC-filerne. Heldigvis er der masser af hjælp at hente.

Når IFC-filerne driller i forbindelse med udveksling mellem Revit og Archicad er det som regel oftere et problem, som hverken skyldes IFC, Revit, Windows eller brugerens hardware – det skyldes ofte manglende viden fra brugeren, som modtager IFC-filen.

Hjælp at hente i forbindelse med IFC-udveksling

Først og fremmest, udgiver buildingSMART Danmark og Molio danske IFC-guides, som viser, hvordan man bedst muligt udveksler IFC-filer mellem Archicad, Revit og Tekla. De ligger gratis til download her >>

I bunden af vores egen download-side kan man også finde links til GRAPHISOFTs og Autodesks IFC-guides (på engelsk) som henholdsvis er til Archicad og Revit.

Læs også: Når BIM skaber oplevelser i landskabet

Kurser i IFC-udveksling


Derudover udbyder GRAPHISOFT Center Danmark løbende kurser i IFC-udveksling, hvor deltagerne lærer, hvordan man udveksler IFC mellem Archicad og Revit.

På kurserne underviser vi selv i Archicad, mens Simon Olafsson fra IKT-lederne underviser i Revit-delen. På kurset er der især fokus på, hvordan man koordinerer nulpunkter, blandt andet mellem arkitektens/ingeniørens lokale nulpunkt og landskabsarkitekternes, der måske arbejder i landskoordinat. Du finder IFC-udvekslingskurserne sammen med vores andre kurser i vores kursuskalender >> 

Læs også: Archicad 25 Launch Party

GRAPHISOFT Center Danmark hjælper naturlig vis gerne Archicad-brugere med software-serviceaftale, som har problemer med at eksportere IFC-filer fra Archicad, men serviceaftalen dækker ikke hjælp, som minder om et kursus, hvor man tages i hånden og får vist, hvordan man trin for trin eksporterer IFC. Dette er dog noget vi kan tilbyde som fysisk kursus eller som online-undervisning.

Tag fat i os, hvis du vil tale med om mulighederne…

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Send til en kollega

0.11