23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen hjem Pedersen

Det er en fornøjelse at kunne sige velkommen tilbage til Frank Pedersen.

Den 1. juni 2021 kunne vi byde Frank Pedersen tilbage her hos UNI-TEK A/S.


Frank stoppede ved os tilbage i 2018, efter at have været ansat i nogle år, da han søgte nye udfordringer i en større virksomhed. Men da vi søgte en ny projektleder til bygningsstål mente Frank, at det var på tide at ”vende hjem”.


Siden 2018 er der sket rigtig meget her hos UNI-TEK - vi er vokset og har fået en helt anden organisationsstruktur. Denne proces er vi stadig i gang med, og Frank ville rigtig gerne være en del af den proces og den vision vi har for UNI-TEK.


Frank er uddannet klejnsmed og produktionsteknolog, så han er godt rustet til at kunne hjælpe vores kunder med deres projekter. Derudover er han uddannet svejsekoordinator, så han har 100% styr på EN 1090 der skal følges, når der skal produceres bærende konstruktioner af stål og aluminium.


Udover, at Frank gerne vil være en del af den fremtid der venter os her hos UNI-TEK, så fortæller han også; at her hos UNI-TEK er vi som en lille familie, man føler sig hjemme. Det er en løsningsorienteret kultur, hvor vi hjælper hinanden, så vi får de bedste løsninger og muligheder ud til vores kunder.


Vi her hos UNI-TEK er glade for at Frank er vent tilbage, og glæder os til at han skal være med til den udvikling vi har gang i.

Vil du læse mere om hvad vi kan her hos UNI-TEK kan du gøre det her.

Uni-Tek A/S
Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31332419
P nummer: 1014306095

Kontaktperson

Camilla Scharling Markussen
HR og Marketing koordinator
+63064 61463064 csm@uni-tek.dk

Send til en kollega

0.063