23948sdkhjf

Har du husket at investere i digitalisering?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Risika A/S

For at minimere menneskelige fejl og tab, er det vigtigt, man i økonomiafdelingen overvejer, hvordan man kan anvende digitale muligheder optimalt.

Tidskrævende manuelle opgaver er fortid. 

Takket være innovative løsninger kan virksomheder både øge effektiviteten og reducere omkostningerne. 

Nøgleordet her er automatiseringsprocesser, som man kan opnå med en intelligent digitalisering. 

En undersøgelse fra McKinsey Global Institute viser at 40% af finansaktiviteter kan blive fuldautomatiseret (fx generel regnskab og driftsopgaver).  

Mere tid til din virksomhed
Ved at benytte finansielle løsninger såsom Crediwire, kan specielt SMV’er samle det fulde økonomiske overblik i et system. Man får nemlig indsamlet, struktureret og aktiveret de finansielle data, og dermed opnår du finansiel optimering.

Det betyder at den finansielle afdeling få mere tid til at agere som rådgiver for resten af virksomheden. Fremtidens finansafdeling og CFO’s vil kunne agere som kilde til strategisk rådgivning for virksomhedens konsolidering og fremtidig vækst.

Fordelene for virksomheder: 

  • Færre risici: Med et automatiseret bogholderi mindsker du fejlmargen markant 
  • Fremtidig vækst: Færre manuelle arbejdsopgaver giver tid og overblik for finansfunktionen
  • Bedre beslutningsgrundlag: Både internt og eksternt bliver det lettere at forstå den økonomiske situation, fordi data bliver præsenteret nemt og intuitivt


Få et automatisk overblik
Platformsbaserede systemer kan hjælpe med at styre beslutningsprocesser i virksomheder på tværs af brancher og størrelser. 

Før indgåelsen af et nyt partnerskab eller en kontrakt med B2B kunder, kan det være relevant at foretage en kreditvurdering. Med Risika kan du nemt og hurtigt få en kreditvurdering og anbefalede kreditdage. 

Ved at integrere finansielle software til egne systemer, kan virksomheder sikre sig et konstant overblik og stabilitet. Som følge heraf er virksomheder i stand til at automatisere flere beslutningsprocesser, såsom kundestyring, kreditanalyse og løbende monitorering.

Med Risika bliver du underrettet, hvis der sker ændringer i dine kunders stamdata, f.eks. firmanavn, adresse eller revisorskift.

Digitalisering = konkurrencedygtig 
Hvis man vil være konkurrencedygtig i dag, skal der digitaliseres og automatiseres. Man kan være sikker på, at konkurrenterne vil gøre det, og at de nok allerede har startet processen. 

At investere i konkrete systemer kan medføre en forøgelse af overskuddet gennem mindre tab, samt en sænkelse af omkostninger fordi man undgår de manuelle arbejdsgange. Man får samlet overblikket, og kan dermed bedre træffe de rigtige beslutninger både internt og eksternt. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Risika A/S

Kronprinsessegade 26B
1306 København K
Danmark
Risika A/S

Send til en kollega

0.125