23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren salgsprofil tiltræder som salgsdirektør hos Uponor

Uponor Infras nye salgsdirektør Christian Jensen tilfører massiv erfaring med salg til premium-kunder. Ca. 10 års ansættelse hos Grundfos og et overordnet salgsansvar til virksomhedens største VA- og VVS-kunder gør Christian til en stærk profil.

Det er med denne baggrund, at Christian nu skal stå i spidsen for Uponor Infras samlede salgsindsats af VA-produkter og projektløsninger.  Christian kommer til Uponor i en tid med udfordringer, men også en tid med stort potentiale i forhold til at styrke Uponor Infras position på det danske marked. Han vil blive ansvarlig for salg og markedsføring af hele Uponors sortiment fra lagervarer til skræddersyede projektløsninger med henblik på at styrke virksomhedens position i Danmark. Han vil særligt fokusere sin indsats på at styrke samarbejdet med nye og eksisterende kunder samt bidrage til den grønne omstilling i VA-regi.

- Jeg er glad for at byde Christian velkommen til Uponor. Sammen vil vi fortsætte arbejdet med at identificere de udviklingsmuligheder, der findes i vores branche. Vi vil imødekomme kundernes krav ved at bygge bro mellem forretning, bæredygtighed og digitalisering. I sin nye rolle vil Christian fastholde de gode relationer, vi har med vores eksisterende kunder. Men han vil også tage lederskab i arbejdet med at udvikle vores forretning inden for nye forretningsområder og sammen med nye kunder. Christian bringer god, ny energi ind i vores virksomhed, - noget som jeg ved vil blive godt modtaget af både medarbejdere og kunder, fortæller Adm. Direktør Thomas Hyltner.

- Jeg er utrolig glad for at vende tilbage til Uponor. Det var her, det hele startede for 15 år siden. De sidste par år har jeg haft stort fokus på bl.a. digitalisering og den grønne agenda, to nøgleområder som jeg planlægger at bringe i spil hos Uponor og som helt sikkert bidrager til at understøtte virksomhedens strategi for en styrket markedsposition. Derudover glæder jeg mig til at videreudvikle Uponors forretningsområder i samarbejde med alle de fantastiske medarbejdere og kunder, som er grundstenene i Uponors forretning, udtaler Christian Jensen.

 

Baggrund

Christian kommer fra en stilling som Senior Key Account Manager Nordic & Baltic i Grundfos. En stilling hvor Christian har haft det overordnede ansvar for Grundfos’ største kunder i Norden og Baltikum inden for forhandlersalg, samhandelsaftaler med grossister, samspillet mellem salg og marketing, coaching af salgskonsulenter etc.

Sammenlagt har Christian været hos Grundfos i knap 10 år, hvor han i forskellige roller har haft salgsansvar for såvel VA som VVS. Christian har således stærk teoretisk og praktisk ballast til – sammen med Uponors medarbejdere i salg og marketing – at videreudvikle salgsstrategien for Uponor Infra, ikke mindst i forhold til de områder, som markedet efterspørger inden for den grønne dagsorden, digitalisering, øget tilgængelighed m.v.

 

Hjem igen

Christian startede sin salgskarriere i KWH Pipe i 2006, hvor han var ansat indtil 2011. Som Christian selv giver udtryk for, har han fulgt Uponor Infra fra sidelinjen igennem de sidste år og set frem til, at han en dag fik mulighed for at vende tilbage.

Vi glæder os meget til at Christian tiltræder stillingen som salgsdirektør hos Uponor den 1. august og vi er sikre på, at han med sit indgående markeds- og branchekendskab, sin passion for Uponor og ikke mindst sin personlighed vil blive et utroligt stort aktiv for hele organisationen.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Send til en kollega

0.094