23948sdkhjf

Stor vulkaniseret valse til CIMBRIA

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Ekstraordinær stor valse har fået påmonteret et nyt lag gummi. Valsen er til CIMBRIA, og skal benyttes til at trække et stort transportbånd, hvilket betyder at belastningen på gummiet er ekstra hård.

CIMBRIA kom til os, da de havde behov for en valse, som kan klare en endnu større belastning, end en løsning fra en anden leverandør, hvor gummiet er limet på stålkernen, kan håndtere.

Se flere billeder af projektet på vores LinkedIn.

Takket være den rette type gummi og en tur i vores autoklave (vulkaniserings-ovn) har CIMBRIA fået en valse, der kan klare den store belastning. Fordelen ved vulkanisering er, at det giver gummiet en langt bedre binding til stålkernen ift. hvis gummiet var limet på. Faktisk er det så stærkt, at gummiet er umuligt at adskille fra stålkernen.

Vi har specialiseret os i vulkanisering og har i dag 7 autoklaver (vulkaniserings-ovne), hvor vores største ovn kan vulkanisere emner helt op til 10 meter i længden. Vi vulkaniserer hver dag forskellige emner med gummi eller PUR i forskellige størrelser, til vidt forskellige formål.

Kontakt os gerne uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre hvilke løsninger vi kan tilbyde indenfor vulkanisering af gummi eller PUR.

Tlf: 9782 2033 
Mail: info@romgummi.dk

Følg os på Linkedin og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.112