23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Landskabskursus til arkitekter og designere 

Symetri har det perfekte landskabskursus til dig, som arbejder med LIM og BIM og gerne vil lære de smarte værktøjer og funktioner.

Symetri Landskabskursus til arkitekter og designere 

Kurset er for dig, der arbejder som landskabsarkitekt eller designer. Vi starter fra begyndelsen og gennemgår grundlæggende begreber og funktioner i Autodesk Revit, så du er klædt på til efterfølgende at modellerer dine egne landsskabsdesign i Revit.

Læs mere om kurset

På dette kursus lærer du, hvordan du ved hjælp af Autodesk Revit & Naviate Site and Landscapning, kan designe dine landskabsprojekter med direkte forbindelse ind i bygningsmodellerne. Du lærer om BIM & LIM (Bygnings informations modellering og landskabs informations modellering) og får et grundigt kendskab til teknikker og metoder til landskabsdesign.

Du får også en introduktion til vores egenudviklede Revit plug-in Naviate Site & Landscaping designet specielt til at løse de udfordringer, du som landskabsarkitekt kan sidde med. Løsningen er udviklet i samarbejdet med Sweco Architects og indeholder værktøjer, content og arbejdsgange tilpasset landskabsarkitekters specifikke behov.
 

Download en Naviate trial
Hvis du ikke allerede bruger Naviate, og gerne vil prøve løsningen, kan du hente en 30 dage gratis trial. 
 Læs mere og download trial.
 

TECH30 webinar

Se en optagelse af Symetri's gratis TECH30 webinar om Naviate Site og Landscaping med Vivica Anna Gardarsson, Landskabsarkitekt MDL, Henning Larsen. Se tidligere webinarer her


Vivica præsenterede det spændende landskabsdesignprojekt "World of Volvo" – et oplevelsescenter i Gøteborg, hvor landskab og bygning er næsten fuldt integreret. Du kan også læse vores blogpost om landskabsdesign med Revit.

 

Kontakt mig gerne for mere information,
 Jeanett M.N. Brøsch
Jeanett.brosch@symetri.com
+45 44 22 14 10
Symetri A/S, Robert Jacobsens Vej 70.1., 2300, København, 70 10 71 10

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.063