23948sdkhjf

Viessmann gør verdenen lidt grønnere - igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Viessmann A/S

Sidste sommer lancerede Viessmann for første gang kampagnen “ViMove for Climate”, hvor ansatte og samarbejdspartnere tilbagelagde så mange kilometer som muligt, til fordel for klimaet. Denne sommer gør vi det igen.

ViMove var en kæmpe succes, hvor der gennem forskelligartet motion blev tilbagelagt 623.500 kilometer, hvilket resulterede i plantning af over 630.000 træer. Denne sommer håber Viessmann, at gentage succesen med en ny omgang ViMove. Startskuddet lyder allerede den 14. juni - og du kan være med!

Hos Viessmann mener vi, at vi alle har et ansvar, for at støtte op om vores klima, og alle skal have mulighed for at deltage i kampen om at gøre vores verden lidt grønnere. Derfor inviterer Viessmann alle sine medarbejdere, installatører og partnere, samt deres familier og venner, til at gå, løbe eller cykle så mange kilometer som muligt, i løbet af de næste par uger. Er man ikke til løb eller cykling, er der stadig rig mulighed for at være med, da der er over 20 forskellige slags sportsgrene at vælge imellem.

Hvert et skridt tæller, da hver kilometer løbet og hver tredje kilometer cyklet, resulterer i, at Viessmann donerer et træ, som en del af genplantningsprojekter rundt om i verdenen. 

“Viessmann er en familiedrevet virksomhed i 4. generation, og vi tænker på de kommende generationer, der skal arve det klimaaftryk, vi sætter i dag. For at supplere de energirigtige produkter, vi producerer, har vi derfor igangsat dette initiativ for at samle alle Viessmanns medarbejdere om en samlet klima sag, samtidig med at vi inddrager vores kunder.”

Carsten Knudsen, Adm. Direktør i Viessmann A/S Danmark

En bæredygtig fremtid

Viessmann står for bæredygtige løsninger til fremtidige generationer. Vores kunder reducerer CO2-udledningen med 500.000 tons om året, alene ved at udskifte gamle fyr. Med #ViMoveForClimate udvider vi vores engagement i denne sag. Ideen er enkel: Deltagerne dyrker motion, og Viessmann støtter op om engagementet ved at donere træer - hver kilometer og hvert minut tæller.

Vil du være med?

Du deltager ved at tilmelde dig HER. Når du er tilmeldt, er det bare at hoppe i træningstøjet, tracke din motion og uploade dine resultater. 

Læs mere om genplantningsprojektet og de bæredygtige initiativer på www.viessmann.family

Medlemsnyhed

Indrykket af
Viessmann A/S

Guldalderen 2
2640 Hedehusene
Danmark
Viessmann A/S

Billeder & videoer

Viessmann ViMove 2021

Send til en kollega

0.094