23948sdkhjf

I spidsen for nyoprettet el-afdeling hos VVS & EL EXPERTEN

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS & El Experten

VVS-virksomhed med rødder tilbage til 1975 har udvidet forretningen med elinstallation. Rasmus Hampen Thomsen er tiltrådt som leder af den nye el-afdeling.

Hos VVS & EL EXPERTEN i Brædstrup har Rasmus Hampen Thomsen siden 1. februar 2021 stået i spidsen for virksomhedens nyoprettede el-afdeling. Med sig har han en uddannelse som elektriker og solid erfaring fra elbranchen, hvor han har prøvet kræfter med stort set alle typer el-opgaver hos private, erhverv, industri og landbrug. De seneste år har han ledet en afdeling med fokus på nybyggerier. Det er således en kompetent branchemand, der har fået til opgave at opstarte og udvikle en succesfuld el-afdeling hos Brædstrup-virksomheden.

Ja tak til sjælden udfordring
Om det nye job siger Rasmus Hampen Thomsen:

»Jeg har haft 13 gode år hos min tidligere arbejdsgiver. Men at få lov at være med til at starte en helt ny el-afdeling op i en veletableret VVS-virksomhed er ikke en mulighed, man får hver dag. Så den takkede jeg straks ja til«, fortæller Rasmus Hampen Thomsen, der gennem flere år har samarbejdet med VVS & EL EXPERTEN på blandt andet typehus-byggerier.

Udvikling og stærkt fagligt set-up trak
»Jeg har altid haft et godt indtryk af virksomheden – også som arbejdsplads. Muligheden for nye udfordringer og udvikling i det regi lokkede«, siger Rasmus Hampen Thomsen, som også fremhæver det stærke faglige set-up, hvor kunderne nu kan få komplette tekniske løsninger på tværs af håndværksfagene, som en væsentlig årsag til jobskiftet.

God opstart for ny el-afdeling
Ifølge Rasmus Hampen Thomsen er den nye el-afdeling i Brædstrup kommet godt fra land med rekruttering af tre dygtige elektrikere og mange el-opgaver i ordrebogen.

»Indtil nu har vi mest lavet el-arbejde i forbindelse med typehusbyggerier og installation af varmepumper, men vi har også løst mere traditionelle el-opgaver hos private boligejere og virksomheder i lokalområdet«, fortæller Rasmus Hampen Thomsen.

Plads til flere elektrikere
Der er fart på med gode opgaver og projekter i den nye el-afdeling, som ifølge Rasmus Hampen Thomsen sagtens kan bruge et par elektrikere mere på holdet:

»Ambitionen er vækst. VVS & EL EXPERTEN er allerede stærk og anerkendt for kompetencerne på VVS-området. Nu skal vi også være lokalområdets foretrukne samarbejdspartner inden for el«, siger Rasmus Hampen Thomsen, der senest har udvidet teamet med en erfaren og lokalkendt elektriker fra Brædstrup-området.

Udstilling udvidet med el
Som noget nyt har den nye leder også tilføjet el-artikler til firmaets udstilling på Energivej 2, 1. sal. Her er alle velkomne til at kigge forbi til en snak om alt fra til- og ombygninger over netværk og intelligent styring af boligens installationer til belysning og hvidevarer.

»For eksempel har vi dag-til-dag levering på de fleste hvidevarer. Så hjælpen er også nær, hvis vaskemaskinen står af«, lover Rasmus Hampen Thomsen.

Vil du vide mere om el-afdelingen hos VVS & EL EXPERTEN?
Kontakt Rasmus Hampen Thomsen på mobil 21208384 eller rht@vvsexperten.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS & El Experten

Energivej 2
8740 Brædstrup
Danmark
VVS & El Experten

Send til en kollega

0.109